Discord sunucusu için isim önerisi

Hocam sizi bu forumda görmek bana keyif veriyor. Düşüncelerinizi çok takdir ediyorum.
Estağfurullah hocam. Bazı kişilere ciddi anlamda kızıp, yazmama kararı almıştım fakat yetkili kademeden birkaç arkadaş ile görüşmemiz sonucu sineye çektim. Çünkü burada yardıma ihtiyacı olan çok arkadaş var ve onların yanlış yönlendirilmesi ya da fikirsiz kalması hoşuma gitmiyor. Senin fikirlerin çok mu değerli diyenler olabilir. Kendilerince haklıdırlar fakat ben hep öğrenmeye ve öğretmeye meyilli bir insanım. Kısacası bildiğimin alimi, bilmediğimin cahiliyim. Donanım ve spor konusunda insanları bilinçlendirmek istiyorum. Elbette bu iki alanda benim de öğreneceğim şeyler var. İyi yorumun için tekrardan teşekkürler, iyi bayramlar.
 
Estağfurullah hocam. Bazı kişilere ciddi anlamda kızıp, yazmama kararı almıştım fakat yetkili kademeden birkaç arkadaş ile görüşmemiz sonucu sineye çektim. Çünkü burada yardıma ihtiyacı olan çok arkadaş var ve onların yanlış yönlendirilmesi ya da fikirsiz kalması hoşuma gitmiyor. Senin fikirlerin çok mu değerli diyenler olabilir. Kendilerinde haklıdırlar fakat ben hep öğrenmeye ve öğretmeye meyilli bir insanım. Kısacası bildiğimin alimi, bilmediğimin cahiliyim. Donanım ve spor konusunda insanları bilinçlendirmek istiyorum. Elbette bu iki alanda benim de öğreneceğim şeyler var. İyi yorumun için tekrardan teşekkürler, iyi bayramlar.
Sizede iyi bayramlar hocam, Allah sevdiklerinizle kavuştursun. Bende size birkaç monitör ekran kartı tavsiyesi vs gibi konularda gördüm. Fikirlerinizi çok değerli buluyorum.
 
LO:G⚽
LO = League Of
:G = Global (CS:GO nun G Sini aldım)
⚽=Offensive
LO:G⚽ = League Of Global Offensive = Küresel Saldırı Ligi Anlamına Geliyor.
Sadece ağırlık oyunların bazı kelimelerinin kısaltmasıyla ortaya güzel bir şeyler çıkartılabilir.
 

LION
ONLİNE GAMİNG
Bunlar kullanılabilir.​

 

Dosya Ekleri

  • 4fddc8ca50dca6fe88e986edcd52c78d.png
    4fddc8ca50dca6fe88e986edcd52c78d.png
    64,9 KB · Görüntüleme: 134

Yeni konular

Geri
Yukarı