öncelikle youtube instagram tiktok gibi yerlerde discord adresini paylasman lazım discordumna mod falan kur bunları anlat yayınla onlarda gireceklerdir sunucuyaDiscord'da pes RP adlı sunucum var. Ama üyesi az aktif adamlar bulmaya çalışıyorum. Ama bulamıyorum. Aktif adam nasıl bulabilirim? Sunucumu ne gibi yerlerde reklam yapmalıyım? Büyütmem için tavsiye verir misiniz?
Ben zaten Tiktok, Instagram gibi platformda yaptım ama maalesef gelen olmadı.öncelikle youtube instagram tiktok gibi yerlerde discord adresini paylasman lazım discordumna mod falan kur bunları anlat yayınla onlarda gireceklerdir sunucuya
videolar çek yayın yap onların altına koy zamanla büyüyecekBen zaten Tiktok, Instagram gibi platformda yaptım ama maalesef gelen olmadı.
Başka ne gibi reklam yapabilirim bunları yapmayı düşünüyorum zaten.videolar çek yayın yap onların altına koy zamanla büyüyecek
asd.google.com adresinde youtubede reklamlar yayınlayabilirsinBaşka ne gibi reklam yapabilirim bunları yapmayı düşünüyorum zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.