Discord sunucusu nasıl büyütülebilir?

exarein

Femtopat
Selamlar. Tagli Discord sunucumu nasıl büyütebilirim? İnsanlar oradan buradan görüp tag için geliyorlar fakat yeterince büyütemedim, henüz tag için her ay Boost satın almaktan sıkılacağım ileride malum. Disboard vs dışında öneriler olması lazım oralara koydum çünkü.

Selamlar. Tagli Discord sunucumu nasıl büyütebilirim? İnsanlar oradan buradan görüp tag için geliyorlar fakat yeterince büyütemedim, henüz tag için her ay Boost satın almaktan sıkılacağım ileride malum. Disboard vs dışında öneriler olması lazım oralara koydum çünkü.
insanlara ne kadar davet çağırıp gelirlerse ödül fln verin biz öyle yapmıştık futbol sunucumuzdu genelde uğraşmadan 70 kişi aktifti

Tüm Detaylar:
İlk olarak sunucunuza arkadaşlarınızı çekin ve onları admin yapın Carl-bot Probot gibi botlar ekleyin ve Partner Ping rolü ekleyip o role Reaction-Role kurun. Sonra partner bulunuz eğer Partner yapamıyorsanız üye sayısını karşılamıyorsa sunucunuz, J4j reklam sunucularında J4J yapın
(J4J Nedir: J4J karşındaki insanın senin sunucuna girmesi seninde karşındaki insanın sunucusuna girmen:)
J4J yaparakta insan çekebilirsin.

Adminlere görev de verebilirsin
Arkadaşlarını çek.
Benim önerilerim bunlar yeterli üyeyi karşılayıncada Partner olabilirsiniz.

Tüm Detaylar:
İlk olarak sunucunuza arkadaşlarınızı çekin ve onları admin yapın Carl-bot Probot gibi botlar ekleyin ve Partner Ping rolü ekleyip o role Reaction-Role kurun. Sonra partner bulunuz eğer Partner yapamıyorsanız üye sayısını karşılamıyorsa sunucunuz, J4j reklam sunucularında J4J yapın
(J4J Nedir: J4J karşındaki insanın senin sunucuna girmesi seninde karşındaki insanın sunucusuna girmen:)
J4J yaparakta insan çekebilirsin.

Adminlere görev de verebilirsin
Arkadaşlarını çek.
Benim önerilerim bunlar yeterli üyeyi karşılayıncada Partner olabilirsiniz.
Hocam mesajınıza ekleme yapayım, J4J'de ban yiyebilirsiniz, farklı bir hesaptan yapılabilir. Glitch'te altyapı vardı, token girip otomatik kendi yapmasını sağlayabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı