join4join, bölge seçebiliyorsunuz.Merhaba arkadaşlar, ben Discord'da public sunucu açtım sizce sunucumu nasıl büyütebilirim? Büyük olan sunucular nasıl bu kadar büyüyebiliyor?
Topluluk lazım size, X konusu ile ilgilenen insanlar atıyorum bilgilenmek için gelmeli.
Yetkili ekip topla reklam şartı koy reklam yapmayan yetkiliyi sunucudan banla.
join4join, bölge seçebiliyorsunuz.
Sunucunuzun amacına göre değişecek bir olay. İnsanları çekmek için ilgi çekici etkinlikler düzenleyebilirsiniz mesela. Veya ilgi alanlarına göre odalar, kanallar açabilirsiniz.Hocam anlamadım ne demek istediğinizi.
tamamdır hocam teşekkürlerHocam ufak sunuculara gir oralarda reklam yap. Özellikle 50-500 aralığında üyesi olan sunuculardan çok insan gelir. Direk link falan da atma merhaba, nasılsın, napıyorsun tarzında minik bir sohbet başlat ondan sonra davet et. J4j yapmanı önermem sadece üye sayın fazla gözükür sunucuda başka bir işe yaramaz. Dediğim taktiği iyi uygularsan çok işine yarar. Ben yaklaşık 1 ayda 250-300 invite kastım bu söylediğimi uygulayarak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.