Hesabı geri alarak. Hesap haksız yere kapatıldıysa itiraz et.Selam benim şu an siber güvenlik ve yazılım hakkında bir sunucum vardı ama sunucu sahibi olduğum hesap kapandı ben nasıl kurtarabilirim bu sunucuyu?
Hesabınız kapandıysa alamazsınız. Yan çar vs. varsa girip kurtarabilirsiniz. Bu arada haksız yere kapandıysa itiraz edin.Selam benim şu an siber güvenlik ve yazılım hakkında bir sunucum vardı ama sunucu sahibi olduğum hesap kapandı ben nasıl kurtarabilirim bu sunucuyu?
Hayır öyle değil.Hesabı geri alarak. Hesap haksız yere kapatıldıysa itiraz et.
Sunucuda yönetici izni verdiğin bir hesabın var ise sunucuyu geri alabilirsin. Ancak sunucu 100 üyeden fazla olmalı. Daha sonrasında bilet atıyorsun. 1-2 hafta içerisidinde taç aktarılıyor.Selam benim şu an siber güvenlik ve yazılım hakkında bir sunucum vardı ama sunucu sahibi olduğum hesap kapandı ben nasıl kurtarabilirim bu sunucuyu?
Hayır öyle değil.
Sunucuda yönetici izni verdiğin bir hesabın var ise sunucuyu geri alabilirsin. Ancak sunucu 100 üyeden fazla olmalı. Daha sonrasında bilet atıyorsun. 1-2 hafta içerisidinde taç aktarılıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.