U uurcanfdn1 Kilopat Katılım 13 Haziran 2019 Mesajlar 396 Çözümler 1 29 Aralık 2024 #1 Discord sunucum kendi kendine engellesem de reklam yapmaya başladı. Engelleyemiyorum bunu nasıl düzeltirim acaba?
Discord sunucum kendi kendine engellesem de reklam yapmaya başladı. Engelleyemiyorum bunu nasıl düzeltirim acaba?
Rdar Centipat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 252 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 29 Aralık 2024 #2 Webhooklardan hepsini kaldırmayı dene.
roigotv Hectopat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 756 Çözümler 10 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2024 #3 uurcanfdn1 dedi: Discord sunucum kendi kendine engellesem de reklam yapmaya başladı. Engelleyemiyorum bunu nasıl düzeltirim acaba? Eki Görüntüle 2384186 Eki Görüntüle 2384187 Genişletmek için tıkla... Kanalın ayarlarından halletmen lazım arkadaşın dediği gibi. Son düzenleme: 29 Aralık 2024
uurcanfdn1 dedi: Discord sunucum kendi kendine engellesem de reklam yapmaya başladı. Engelleyemiyorum bunu nasıl düzeltirim acaba? Eki Görüntüle 2384186 Eki Görüntüle 2384187 Genişletmek için tıkla... Kanalın ayarlarından halletmen lazım arkadaşın dediği gibi.
U uurcanfdn1 Kilopat Katılım 13 Haziran 2019 Mesajlar 396 Çözümler 1 29 Aralık 2024 #4 Rdar dedi: Webhooklardan hepsini kaldırmayı dene. Genişletmek için tıkla... webhook bulamadım buradan ama Türkçe diye mi acaba?
Rdar dedi: Webhooklardan hepsini kaldırmayı dene. Genişletmek için tıkla... webhook bulamadım buradan ama Türkçe diye mi acaba?
roigotv Hectopat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 756 Çözümler 10 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2024 #5 uurcanfdn1 dedi: Eki Görüntüle 2384217webhook bulamadım buradan ama Türkçe diye mi acaba? Genişletmek için tıkla... O reklam atan kanalın ayarlarında olması lazım.
uurcanfdn1 dedi: Eki Görüntüle 2384217webhook bulamadım buradan ama Türkçe diye mi acaba? Genişletmek için tıkla... O reklam atan kanalın ayarlarında olması lazım.
U uurcanfdn1 Kilopat Katılım 13 Haziran 2019 Mesajlar 396 Çözümler 1 29 Aralık 2024 #6 roigotv dedi: O reklam atan kanalın ayarlarında olması lazım. Genişletmek için tıkla... reklam atan kanalın ayarlar kısmı bu attıgım ayarlar
roigotv dedi: O reklam atan kanalın ayarlarında olması lazım. Genişletmek için tıkla... reklam atan kanalın ayarlar kısmı bu attıgım ayarlar
roigotv Hectopat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 756 Çözümler 10 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2024 #7 uurcanfdn1 dedi: reklam atan kanalın ayarlar kısmı bu attıgım ayarlar Genişletmek için tıkla... Hayır attığınız resimde sunucunun ayarları görünüyor kanalın değil.
uurcanfdn1 dedi: reklam atan kanalın ayarlar kısmı bu attıgım ayarlar Genişletmek için tıkla... Hayır attığınız resimde sunucunun ayarları görünüyor kanalın değil.
U uurcanfdn1 Kilopat Katılım 13 Haziran 2019 Mesajlar 396 Çözümler 1 29 Aralık 2024 #8 roigotv dedi: Hayır attığınız resimde sunucunun ayarları görünüyor kanalın değil. Genişletmek için tıkla... hocam kızmayın da kanal ayarları derken anlamadım..
roigotv dedi: Hayır attığınız resimde sunucunun ayarları görünüyor kanalın değil. Genişletmek için tıkla... hocam kızmayın da kanal ayarları derken anlamadım..
Rdar Centipat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 252 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 29 Aralık 2024 #9 uurcanfdn1 dedi: hocam kızmayın da kanal ayarları derken anlamadım.. Genişletmek için tıkla... Bahsettiğiniz kanala, kanal listesi üzerinden sağ tık yaparak kanal ayarlarına girin. Oradan webhook seçeneğine tıklayıp bütün mevcut olanları silin.
uurcanfdn1 dedi: hocam kızmayın da kanal ayarları derken anlamadım.. Genişletmek için tıkla... Bahsettiğiniz kanala, kanal listesi üzerinden sağ tık yaparak kanal ayarlarına girin. Oradan webhook seçeneğine tıklayıp bütün mevcut olanları silin.
s1trix Kilopat Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 313 Makaleler 3 Çözümler 7 2 Ocak 2025 #10 Sunucu rol ayarlarından @everyone olanı seçip işaretlediğim özelliği devre dışı bırakın