uurcanfdn1
Kilopat

Discord sunucum kendi kendine engellesem de reklam yapmaya başladı. Engelleyemiyorum bunu nasıl düzeltirim acaba?

Kanalın ayarlarından halletmen lazım arkadaşın dediği gibi.Discord sunucum kendi kendine engellesem de reklam yapmaya başladı. Engelleyemiyorum bunu nasıl düzeltirim acaba?
Eki Görüntüle 2384186
Eki Görüntüle 2384187
Webhooklardan hepsini kaldırmayı dene.
O reklam atan kanalın ayarlarında olması lazım.Eki Görüntüle 2384217webhook bulamadım buradan ama Türkçe diye mi acaba?
reklam atan kanalın ayarlar kısmı bu attıgım ayarlarO reklam atan kanalın ayarlarında olması lazım.
Hayır attığınız resimde sunucunun ayarları görünüyor kanalın değil.reklam atan kanalın ayarlar kısmı bu attıgım ayarlar
hocam kızmayın da kanal ayarları derken anlamadım..Hayır attığınız resimde sunucunun ayarları görünüyor kanalın değil.
Bahsettiğiniz kanala, kanal listesi üzerinden sağ tık yaparak kanal ayarlarına girin. Oradan webhook seçeneğine tıklayıp bütün mevcut olanları silin.hocam kızmayın da kanal ayarları derken anlamadım..
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.