Discord sunucusundaki olaydan dava edilir miyim?

Senle uğraşmışlar

Ben yazdıklarından hiçbir şey anlamadım. Hangi sebepten ötürü "Dava edeceğiz." dediler, tekrar açıklar mısın?

Kardeşim küçümsemek istemiyorum olayı ama cidden çok abartmışsın. Böyle saçma sapan şeyleri ne ciddiye al, ne de kafana takıp üzülme.

Adamlara ana avrat sövmediysen bir suç işlemiş olmuyorsun. Kaldı ki savcılığa gidecekler de, Discord yetkilileriyle bağlantı kurulacak da ohoooo. Rahat ol.

Davalıksın şunlar olabilir:
İdam edilme.
Uçurumdan aşşağıya atıla cezası.
Tren'de patlama.

Ortada suç yok dava açamazlar. Açsalar bile beraat edersiniz. Aynı gün iftira davası açtığınız anda kazanırsınız. İçiniz rahat olsun iyi günler.
EK: Ses kaydı senin rızan olmadan alındıysa yine senin dava açma hakkın var. Çünkü o ses kaydı dediğim gibi rızan olmadan alınmış.

Seni trollemisler. Ayrıca, en fazla ana, avrat, gibi kutsal şeylere sovsen bile, alacagin ceza en fazla 500TL o dava da uzayıp durur. Sanaldan milleti dolandirip, 400 TL kaldıran insanlara açılan dava dosyası uzuyor ki ortada hiç bir şey yok. Bu arada hangi discorddu bu?. Unutmadan söyleyeyim, ortada bir şey yok ve cümleleri kesik yazmissin. Eğer sovduvysen veya baska bir şey yaptiysan söyle ona göre yardımcı olalım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…