Senle uğraşmışlarMerhabalar. Ben bir yayıncının Discord Sunucusunda'yım. Sunucuda şarkı açtırmak için arkadaşa "Özele bakar mısın?" dedim. Sonra ise 4 arkadaşına bu dediğimi demiş. Sonra ben müzik dinlerken ben istemeden özel bir sohbete çekiyorlar bana "mikrofonunu aç" diyorlar. Ben de Fortnite oynuyordum kayıttaydım mikrofonumu açtım. "Ne var?" dedim. "Sen 21 yaşındaki abine Özele bakar mısın?" diyemezsin dediler. Ben ise "şarkı açtıracaktım" dedim. Genel sohbet kısmı kalabalık olduğundan "özele bakar mısın" demiştim doğal olarak. Sonra ise bir mesaj gördüm özele yanlışlıkla mı geldi bilmiyorum "tahsin diye bi bebe" yazıyordu. Sonra ben bunları ben istemeden odaya çekilişlerini kanalıma liste dışı olarak yükledim. Onlara attım ve "kaydınızı aldım, bunu o'na atacağım"dedim. Şimdi ise "SS'lerini aldım bende kanıt olarak sunarım" dedi. Ne yapacağımı bilemiyorum istemeden ben davalık olacağımdan korkuyorum. Arkadaşlar sizce davalık ben müzik dinlerken sunucuda sonra bi anda ben istemeden odaya çektiler. Sonra yanlışlıkla kayıt alınca da bana bunları yaptılar. Beraat edebilme şansım bile var mıdır?