Discord sunucusundaki olaydan dava edilir miyim?

Merhabalar. Ben bir yayıncının Discord Sunucusunda'yım. Sunucuda şarkı açtırmak için arkadaşa "Özele bakar mısın?" dedim. Sonra ise 4 arkadaşına bu dediğimi demiş. Sonra ben müzik dinlerken ben istemeden özel bir sohbete çekiyorlar bana "mikrofonunu aç" diyorlar. Ben de Fortnite oynuyordum kayıttaydım mikrofonumu açtım. "Ne var?" dedim. "Sen 21 yaşındaki abine Özele bakar mısın?" diyemezsin dediler. Ben ise "şarkı açtıracaktım" dedim. Genel sohbet kısmı kalabalık olduğundan "özele bakar mısın" demiştim doğal olarak. Sonra ise bir mesaj gördüm özele yanlışlıkla mı geldi bilmiyorum "tahsin diye bi bebe" yazıyordu. Sonra ben bunları ben istemeden odaya çekilişlerini kanalıma liste dışı olarak yükledim. Onlara attım ve "kaydınızı aldım, bunu o'na atacağım"dedim. Şimdi ise "SS'lerini aldım bende kanıt olarak sunarım" dedi. Ne yapacağımı bilemiyorum istemeden ben davalık olacağımdan korkuyorum. Arkadaşlar sizce davalık ben müzik dinlerken sunucuda sonra bi anda ben istemeden odaya çektiler. Sonra yanlışlıkla kayıt alınca da bana bunları yaptılar. Beraat edebilme şansım bile var mıdır?
Senle uğraşmışlar :)

Kardeşim küçümsemek istemiyorum olayı ama cidden çok abartmışsın. Böyle saçma sapan şeyleri ne ciddiye al, ne de kafana takıp üzülme.

Bir şey olmaz. Ortada dava edilecek bir durum da yok. Eğer davalık durum olursa da çözümü var.

çarşaf böreği.jpg

Ortada suç yok dava açamazlar. Açsalar bile beraat edersiniz. Aynı gün iftira davası açtığınız anda kazanırsınız. İçiniz rahat olsun iyi günler.
EK: Ses kaydı senin rızan olmadan alındıysa yine senin dava açma hakkın var. Çünkü o ses kaydı dediğim gibi rızan olmadan alınmış.

Seni trollemisler. Ayrıca, en fazla ana, avrat, gibi kutsal şeylere sovsen bile, alacagin ceza en fazla 500TL o dava da uzayıp durur. Sanaldan milleti dolandirip, 400 TL kaldıran insanlara açılan dava dosyası uzuyor ki ortada hiç bir şey yok. Bu arada hangi discorddu bu?. Unutmadan söyleyeyim, ortada bir şey yok ve cümleleri kesik yazmissin. Eğer sovduvysen veya baska bir şey yaptiysan söyle ona göre yardımcı olalım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı