Discord tekrar açılır mı?

Bana göre olay şundan ibaret. Discordda evet bu olaylar dönmüş olabilir ama arkadaşlar tekrar söylüyorum. Bizim ülkemiz de yalancılık ve kandırma her zaman ön planda olduğu için bunu bir koz olarak kullanıyorlar. Şöyle düşünün en basitinden. Biriyle konuşurken ya işte böyle böyle cinayet, böyle böyle şöyle şöyle diye bahsederken karşınızdaki kişi size iyi ki discord kapatılmış, bütün olaylar ordan çıkıyor! demese başka bir şey diyemez. Aynı şekilde devlete bir vatandaş, BU OLAYLAR ne zaman geçicek diye sorunca "biz discordu kapattık hemşerim" diye cevap veriyor resmen.

Örnek verilecek olursa Roblox bile açılmadı ve unutuldu gitti ki kapalıda kalacak bence. Discord'da unutulup gidecek çünkü alternatifleri var fakat Instagram gibi bir şeyin alternatifi olmadığı için açıldı.

Instagram'ı tüm Türkiye kullanıyor, Discord'u sadece genç kesim kullanıyor. Aradaki fark bu. Discord'da Instagram kadar büyük bir platform yani alternatiflerle alakası yok.

Büyük ihtimalle açılmaz. Bence açılmamalı, neredeyse her türlü illegal işler oradan yapılıyor.

O zaman Telegram neden kapanmıyor? Discord'da illegal var tamam ama Telegram'da 2 katı illegal işler var. Her şey var o neden kapanmıyor?

Ayrıca yasa dışı iş yapan her türlü her programdan her uygulamadan yapar.

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman Telegram neden kapanmıyor? Discord'da illegal var tamam ama Telegram'da 2 katı illegal işler var. Her şey var o neden kapanmıyor?

Ben Telegramın kapanmaması gerektiği hakkında bir şey demedim.

Discord'dan mı yapılıyor bütün illegal işler? Kaç tane kanıtın var hocam? Merak ediyorum. Global dünyada en çok kullanılan iletişim ve paylaşım kaynağının gerçekten kapatılma sebebi her türlü illegal işlerin oradan yapılması mı? Kahvede yanında ki tespihi sallayarak okey oynuyor musun?

Discord'un nasıl bir çukur olduğunu ya görmezden geliyorsun ya da işine gelmiyor. En boş gereksiz insanların çoğunluk olarak toplandığı bir yerdi. Her türlü pis konuşma, illegal iş dönüyor. Twitter'da bile bu kadar iğrenç konuşmalar görmedim.

Discord kullanıcı verilerini Türkiye'ye vermediği sürece açılmaz. Orası kesin. Discord'da vereceğini zannetmiyorum.

Kaçak ürün değil konu. Ben Telegram'da kaçak ürün, program, film falan dışında yok çocuk taciziymiş tehtidmiş falandır görmedim.

Discord'dan mı yapılıyor bütün illegal işler? Kaç tane kanıtın var hocam? Merak ediyorum. Global dünyada en çok kullanılan iletişim ve paylaşım kaynağının gerçekten kapatılma sebebi her türlü illegal işlerin oradan yapılması mı? Kahvede yanında ki tespihi sallayarak okey oynuyor musun?

Kaç tane kanıt mı? Her türlü işler Discord'da dönüyor kapanmasının asıl nedenlerinden biri de bu. Panelcilik, +18 içerikler, tehdit, şantaj ne ararsanız var.

Kaç tane kanıt mı? Her türlü işler Discord'da dönüyor kapanmasının asıl nedenlerinden biri de bu. Panelcilik, +18 içerikler, tehdit, şantaj ne ararsanız var.
Bu saydıklarının hepsi, neredeyse insanların global dünyada konuşmak için kullandığı uygulamaların hepsinde var. +18 içerikleri konuşmuyorum bile. Tehditi görüp duruyoruz. Şantaj da en basit whatsapptan paylaşılan özel fotoğraf da bile oluyor hocam.

Kaçak ürün değil konu. Ben Telegram'da kaçak ürün, program, film falan dışında yok çocuk taciziymiş tehtidmiş falandır görmedim.
Çocuk tacizi görmedin mi hocam?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı