Discord tekrar açılır mı?

Ben son kez bir şey diyeceğim veri veriyor.

Dosya Ekleri

• IMG_0186.jpeg
    IMG_0186.jpeg
    273,3 KB · Görüntüleme: 322
Ben son kez bir şey diyeceğim veri veriyor.

Arkadaşım, her gördüğün bilgiye inanma. Sağdan soldan haber sayfaları diye insanları galeyana etmeye çalışan bir sayfa bu da. Discord veya emniyet müdürlüğünün bunun ile ilgili bir açıklaması var mı? Ben gezinirken görmedim.

Discord App Store ve Play Store'dan kaldırıldı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sorun bunu alışkanlık ve meslek haline getirmekte. Discord buna zamanında müsaade etmeseydi insanlar Discord'da panel vs işleri meslek haline getirmeyeceklerdi.

Veri verseydi her hafta haberler de Discord'un adı geçerdi.
İlk olarak panel devletin güvenlik açığı bir uygulamanın bundan sorumlu tutulması mantıksız. +18 (NSFW) konusuna gelirsek zaten kanallar işaretli oluyor olmazsa sunucunun kapanmasına bile sebebiyet verebiliyor. İnsanların tanımadıklarına isim,soy isim, adres vb gibi kişisel bilgileri söyleyerek ellerine koz vermeleri tamamen onun hataları. Bu tip kötü niyetli insanlar her yerde var bunun önüne tamamen geçmek çok zor. Ayrıca eğlencelerini buradan sağlayan insanların burası kapanınca nereye gideceğini sanıyorsunuz? Başka platformda aynı şeyleri belki de daha beterlerini yapmaya devam edecek.

İkinci olarak discordun report sistemi gayet iyi çalışıyor şakasına 13 yaş altında olduğunu belirtsen bile o hesabın banını kimlik atarak bile 20 günden erken açtıramıyorsun.

Üçüncü olarak discordda bulunan çok fazla kötü niyetli, panelci barındıran sunucular discordun kendisi tarafından kapatıldı. İsimlerini söylemenin burada yanlış/yasak olduğunu düşündüğüm için söylemeyeceğim.

Son olarak herkes kendi istediği ortamda bulunuyor. 18+ isteyen insanlar o tip sunucularda, sohbet etmek isteyen sohbet sunucularında, oyun oynamak isteyen oyun sunucularında bulunuyor.

Örnek verilecek olursa Roblox bile açılmadı ve unutuldu gitti ki kapalıda kalacak bence. Discord'da unutulup gidecek çünkü alternatifleri var fakat Instagram gibi bir şeyin alternatifi olmadığı için açıldı.
İnstagramın da alternatifi var fakat kullanıcı sayısı fazla olduğu için büyük tepki üzerine hemen anlaşmaya çalıştılar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı