HacıKedi Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 264 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2021 #1 Template botu ile Discord sunucusu yapacağım fakat kod kullandığımda cevap vermiyor ve çevrimdışı gözüküyor. Nasıl düzeltebilirm?
Template botu ile Discord sunucusu yapacağım fakat kod kullandığımda cevap vermiyor ve çevrimdışı gözüküyor. Nasıl düzeltebilirm?
egehararli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 2.167 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2021 #2 Bot Çevrimdışıdır. Düzeltemezsiniz, sahibinin aktifleştirmesi gerekli. Artı 0 Eksi
KS KS HacıKedi Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 264 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2021 #3 egehararli dedi: Bot çevrimdışıdır. Düzeltemezsiniz, sahibinin aktifleştirmesi geyan. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yani beklemenin mantığı yok doğru mu? Artı 0 Eksi
egehararli dedi: Bot çevrimdışıdır. Düzeltemezsiniz, sahibinin aktifleştirmesi geyan. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yani beklemenin mantığı yok doğru mu?
egehararli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 2.167 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2021 #4 HacıKedi dedi: Teşekkürler yani beklemenin mantığı yok doğru mu? Genişletmek için tıkla... Yok, Çevrimiçi olunca deneyin. Artı 0 Eksi
HacıKedi dedi: Teşekkürler yani beklemenin mantığı yok doğru mu? Genişletmek için tıkla... Yok, Çevrimiçi olunca deneyin.
Nothingg Femtopat Katılım 26 Haziran 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #5 egehararli dedi: Yok, Çevrimiçi olunca deneyin. Genişletmek için tıkla... e ama olmuyor işte sıkıntı orda Artı 0 Eksi
egehararli dedi: Yok, Çevrimiçi olunca deneyin. Genişletmek için tıkla... e ama olmuyor işte sıkıntı orda
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.903 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #6 Nothingg dedi: E ama olmuyor işte sıkıntı orada. Genişletmek için tıkla... Geçenlerde bir ara çevrimiçiydi. Ben bir arkadaşın sunucuya ayarlamıştım ama şu an geri kapandı sahibi tekrar aktifleştirene kadar bekle. Artı 0 Eksi
Nothingg dedi: E ama olmuyor işte sıkıntı orada. Genişletmek için tıkla... Geçenlerde bir ara çevrimiçiydi. Ben bir arkadaşın sunucuya ayarlamıştım ama şu an geri kapandı sahibi tekrar aktifleştirene kadar bekle.