Uryu Ishida
Hectopat
Öncelikle ben 2017'den bu yana aktif Discord kullanıyorum, belki ondan önce de hesabım vardır da pek ilgilenmiyorum. Sorun geçen sene başladı bilen bilir Discord'da pandemi dönemi saçma sapan insanlar vardı. Staklayıp taginizi ve isminizi paylaşıp taciz edenler oluyordu. Ve bunlardan kurtulmanın tek yolu ise hesap değiştirmekti. O dönem çok kez bunu yaşadım, supporta yazdım ettim hiç yardım eden olmadı o derecedeydi. Normalde pek kullanmadığım WhatsApp'ı daha çok kullanmaya başladım çünkü arkadaşlarımın attığı mesajları göremiyordum spamlardan dolayı. Bu hesaplar hala daha duruyor baktığımda bazıları erken dönem destekçisi olan hesaplar satın almışlar ve satın aldıklarını da söylüyorlar. Ben de o dönemki hesabımdan spesifik bir DM için hesaplarımı aramaya başladım o dönem proton maile atıyordum hesapları. Biraz benim dalgınlığıma geldi ve ben bu emailleri unuttum. Bu olay Riot'ta falan yaşandığında 5 dk sonra bile hesabımı geri aldığım oldu. Fakat Discord Türkiye ekibine yazdığımda 2 günde cevap geliyor, İngilizce yazdığımda 1-2 saate bot düzgün olmasa da hesabı kurtarıyor, TR de 48 saat içerisinde bot bile yazmıyor. Bende o email üzerinden birkaç tane hesap açtığım için destek ekibine yazdığımda o epostada kullanılan en son hesap aynı epostaya geri geliyor. Emailde 3 kez belirttiğim halde hem de. Ayrıca Türkiye ekibine geçen sene ve bu sene yazdım ikisi de aynı minvalde cevaplar hesabı açtığım email gözükecek şekilde e-posta doğrulamasını SS atıyorum adamlara. Bana denilen şey hesabın güvenliliği için epostasını veremeyiz. Ben Discord'da hesap satmak yasak diye biliyorum. Bu dediklerinden sonra hesap satacak birisini hesabını kaybeden birisinden daha çok savunacaklarmış gibi duruyor. Özet geçmek gerekirse Discord Türkiye ekibine yazmayın İngilizceniz kötüyse bile İngilizce yazın bana kalırsa hiç yazmayın.