Discord ücretsiz yazı botu önerisi

51618

Megapat
Arkadaşlar selam. Bir işin icrası için kullandığımız sunucuda, belirli aralıklarla bir bot üzerinden kanalda mesaj göndermek istiyoruz. Örneğin; basit bir bilgilendirme mesajını bota yazıp onun paylaşmasını amaçlıyoruz. Bunun için ücretsiz ve limitsiz bir şekilde kullanacağımız bir bot var mıdır?

Çok basit bir işlem azıcık araştırma ile botunuzu kendiniz yapabilirsiniz. Botu kendiniz açık tutabilecekseniz ben botu yapıp nasıl kuracağınızı anlatabilirim.

Çok teşekkür ederim. Fazla bilgim olmadığı için cesaret edemedim.

Şimdiden söylemek istiyorum node.js ile yapacağım için CMD üzerinden çalıştıracaksınız botu. Bu CMD kapandığında bot kapanmış olacaktır. Bu açık olduğu sürece de bot açık olacaktır bunu hep açık tutmanız gerekecektir botun çalışması için eğer ben bunu yaparım diyorsanız botu yazmak 2 dakikamı bile almayacaktır. Dönüş bekliyorum.

Şimdiden söylemek istiyorum node.js ile yapacağım için CMD üzerinden çalıştıracaksınız botu. Bu CMD kapandığında bot kapanmış olacaktır. Bu açık olduğu sürece de bot açık olacaktır bunu hep açık tutmanız gerekecektir botun çalışması için eğer ben bunu yaparım diyorsanız botu yazmak 2 dakikamı bile almayacaktır. Dönüş bekliyorum.

Tekrar teşekkür ederim fakat açık tutmam mümkün değil.

Herhangi bir limit var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı