mertcan07 Centipat Katılım 16 Nisan 2024 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcılık 16 Kasım 2024 #1 Son günlerde telefon ve bilgisayarda üstünde bu hatayı alıyorum. Sunucu davetleri dahil yüklenmiyor. İnternetimde iyi. Yardım edebilir misiniz?
Son günlerde telefon ve bilgisayarda üstünde bu hatayı alıyorum. Sunucu davetleri dahil yüklenmiyor. İnternetimde iyi. Yardım edebilir misiniz?
Çözüm calendula 16 Kasım 2024 mertcan07 dedi: Web ve uygulamadan işletim sistemi olarak Windows 10. Denedim ama olmadı hocam. Genişletmek için tıkla... Mobilden sunucu davetinin kodunu kopyalayıp sol taraftan sunucuya katıl kısmına yapıştırıp katılmayı denedin mi?
mertcan07 dedi: Web ve uygulamadan işletim sistemi olarak Windows 10. Denedim ama olmadı hocam. Genişletmek için tıkla... Mobilden sunucu davetinin kodunu kopyalayıp sol taraftan sunucuya katıl kısmına yapıştırıp katılmayı denedin mi?
Shidakai Hectopat Katılım 25 Nisan 2022 Mesajlar 179 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #2 Discord'a ne ile giriyorsunuz? Artı 0 Eksi
calendula Decipat Katılım 29 Mart 2024 Mesajlar 477 Çözümler 10 16 Kasım 2024 #3 mertcan07 dedi: Son günlerde telefon ve bilgisayarda üstünde bu hatayı alıyorum. Sunucu davetleri dahil yüklenmiyor. İnternetimde iyi. Yardım edebilir misiniz? Eki Görüntüle 2353520 Eki Görüntüle 2353546 Genişletmek için tıkla... Sunucu davetleri için mobilden girin. Artı 0 Eksi
mertcan07 dedi: Son günlerde telefon ve bilgisayarda üstünde bu hatayı alıyorum. Sunucu davetleri dahil yüklenmiyor. İnternetimde iyi. Yardım edebilir misiniz? Eki Görüntüle 2353520 Eki Görüntüle 2353546 Genişletmek için tıkla... Sunucu davetleri için mobilden girin.
KS KS mertcan07 Centipat Katılım 16 Nisan 2024 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcılık 16 Kasım 2024 #4 Shidakai dedi: Discord'a ne ile giriyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Web ve uygulamadan işletim sistemi olarak Windows 10. ve Android. calendula dedi: Sunucu davetleri için mobilden girin. Genişletmek için tıkla... Denedim ama olmadı hocam. Artı 0 Eksi
Shidakai dedi: Discord'a ne ile giriyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Web ve uygulamadan işletim sistemi olarak Windows 10. ve Android. calendula dedi: Sunucu davetleri için mobilden girin. Genişletmek için tıkla... Denedim ama olmadı hocam.
calendula Decipat Katılım 29 Mart 2024 Mesajlar 477 Çözümler 10 16 Kasım 2024 #5 mertcan07 dedi: Web ve uygulamadan işletim sistemi olarak Windows 10. Denedim ama olmadı hocam. Genişletmek için tıkla... Mobilden sunucu davetinin kodunu kopyalayıp sol taraftan sunucuya katıl kısmına yapıştırıp katılmayı denedin mi? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Kasım 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
mertcan07 dedi: Web ve uygulamadan işletim sistemi olarak Windows 10. Denedim ama olmadı hocam. Genişletmek için tıkla... Mobilden sunucu davetinin kodunu kopyalayıp sol taraftan sunucuya katıl kısmına yapıştırıp katılmayı denedin mi?
KS KS mertcan07 Centipat Katılım 16 Nisan 2024 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcılık 16 Kasım 2024 #6 calendula dedi: Mobilden sunucu davetinin kodunu kopyalayıp sol taraftan sunucuya katıl kısmına yapıştırıp katılmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Google'dan yapıştırıp denedim oldu. Fakat onu denemedim. Artı 0 Eksi
calendula dedi: Mobilden sunucu davetinin kodunu kopyalayıp sol taraftan sunucuya katıl kısmına yapıştırıp katılmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Google'dan yapıştırıp denedim oldu. Fakat onu denemedim.
calendula Decipat Katılım 29 Mart 2024 Mesajlar 477 Çözümler 10 16 Kasım 2024 #7 mertcan07 dedi: Google'dan yapıştırıp denedim oldu. Fakat onu denemedim. Genişletmek için tıkla... Dediğimi de deneyin. Discord mobil uygulaması üzerinden. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Kasım 2024 Artı 1 Eksi
mertcan07 dedi: Google'dan yapıştırıp denedim oldu. Fakat onu denemedim. Genişletmek için tıkla... Dediğimi de deneyin. Discord mobil uygulaması üzerinden.
KS KS mertcan07 Centipat Katılım 16 Nisan 2024 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcılık 16 Kasım 2024 #8 calendula dedi: Dediğimi de deneyin. Discord mobil uygulaması üzerinden. Genişletmek için tıkla... Oldu hocam teşekkürler bilgi için. Artı 0 Eksi
calendula dedi: Dediğimi de deneyin. Discord mobil uygulaması üzerinden. Genişletmek için tıkla... Oldu hocam teşekkürler bilgi için.