Discord üzerinden bana T.C. Ve doğum tarihim atıldı

Aga zaten hiçbirşeyin güvenliği kalmadı ama kimlik falan onun elinde yoksa sana dokunamaz bile korkma.

Kimliğim elimde merak etmeyin.

Hocam sigortanın vs bilgileri yayılmış bunun ile kimlik fotokopisini bulabilirler mi?

Kimliğim elimde merak etmeyin.

Hocam sigortanın vs bilgileri yayılmış bunun ile kimlik fotokopisini bulabilirler mi?
Bulabilirler evet ama yine bir şey yapamazlar. Arada kontrol etmek yeterli. Aksi bir durumda hemen savcılığa başvurup siber suçlar aracılığıyla işlemi durdurursun. Paranoya yapmanın da bir alemi yok. Gayet tüm bilgilerimiz binlerce kişide mevcut.

Peki şu an güvende miyim?

Arkadaşlar, biri ile konuştum oyundan sonra bu kişi bana doğrum tarihim T.C. Kimlik numaramı attı. Sonra arkadaşlıktan sildi bir şey olur mu?

Canım ya sanal sorgu icraat mı yedin? Yazık olmuş üzülme aziz gibi biri datadan cekmistir infonuzu.

Peki şu an güvende miyim?
Önceki mesajlarda AnotherJourney açıklamıştı basitçe. Güvendesin tabi ki. Adına yapılan her işleme itiraz hakkın var. Bu ülkede öyle kolay kolay hapse girmen vs gibi şeyler söz konusu değil adına işlem yapılmışsa

Arkadaşlar, biri ile konuştum oyundan sonra bu kişi bana doğrum tarihim T.C. Kimlik numaramı attı. Sonra arkadaşlıktan sildi bir şey olur mu?
Gözünüzü korkutup bir şeyler yaptırmaya çalışacaklar belki de kanmayın 13 yaş oluyorlar maksimum.

Zaten senin bildiğin bir şeyi sana atmaları ne kadar ironik değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…