CETO1 Hectopat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 543 Makaleler 1 Çözümler 1 5 Eylül 2022 #31 341346 dedi: Peki hocam veriler nasıl sızdı her yere? Önlem alınmıştır mutlaka. Genişletmek için tıkla... Hocam ne önlemi basbaya her şey ortada bundan sonra ne yapacak T.C. mizi mi değişterecekler?
341346 dedi: Peki hocam veriler nasıl sızdı her yere? Önlem alınmıştır mutlaka. Genişletmek için tıkla... Hocam ne önlemi basbaya her şey ortada bundan sonra ne yapacak T.C. mizi mi değişterecekler?
CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 5 Eylül 2022 #32 Adam ile şu an konuşuyorum data sızıntısıile bulduğunu söyledi sadece neyapacağımı görmek için yaptığını vs söylüyor.
Adam ile şu an konuşuyorum data sızıntısıile bulduğunu söyledi sadece neyapacağımı görmek için yaptığını vs söylüyor.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.233 Çözümler 55 5 Eylül 2022 #33 CypIosh dedi: Adam ile şu an konuşuyorum data sızıntısıile bulduğunu söyledi sadece neyapacağımı görmek için yaptığını vs söylüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam sizde bulursunuz zaten erişmek çocuk oyuncağı. Korkmayın hiçbir şey yapamaz.
CypIosh dedi: Adam ile şu an konuşuyorum data sızıntısıile bulduğunu söyledi sadece neyapacağımı görmek için yaptığını vs söylüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam sizde bulursunuz zaten erişmek çocuk oyuncağı. Korkmayın hiçbir şey yapamaz.
CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 5 Eylül 2022 #34 AnotherJourney dedi: Hocam sizde bulursunuz zaten erişmek çocuk oyuncağı. Korkmayın hiçbir şey yapamaz. Genişletmek için tıkla... Eminsiniz değil mi? Adam ile konuşuyorum ama bir sıkıntı çıkarır mı?
AnotherJourney dedi: Hocam sizde bulursunuz zaten erişmek çocuk oyuncağı. Korkmayın hiçbir şey yapamaz. Genişletmek için tıkla... Eminsiniz değil mi? Adam ile konuşuyorum ama bir sıkıntı çıkarır mı?
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.233 Çözümler 55 5 Eylül 2022 #35 CypIosh dedi: Eminsiniz değil mi? Adam ile konuşuyorum ama bir sıkıntı çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Çıkarmaz hocam. TC kimlik ile vs birşey yapılamaz. Korkmayın ciddiyim. Benim TC numaram da kimbilir kimlerde ama bir sorun yok.
CypIosh dedi: Eminsiniz değil mi? Adam ile konuşuyorum ama bir sıkıntı çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Çıkarmaz hocam. TC kimlik ile vs birşey yapılamaz. Korkmayın ciddiyim. Benim TC numaram da kimbilir kimlerde ama bir sorun yok.
CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 5 Eylül 2022 #36 AnotherJourney dedi: Çıkarmaz hocam. T.C. Kimlik ile vs bir şey yapılamaz. Korkmayın ciddiyim. Benim T.C. Numaram da kimbilir kimlerde ama bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Annemin vs bulsa sıkıntı oluyor mu?
AnotherJourney dedi: Çıkarmaz hocam. T.C. Kimlik ile vs bir şey yapılamaz. Korkmayın ciddiyim. Benim T.C. Numaram da kimbilir kimlerde ama bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Annemin vs bulsa sıkıntı oluyor mu?
xakiran Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 3.962 Çözümler 38 5 Eylül 2022 #37 Çalınmış olan verilere erişmiş olsalar bile sizi sadece isminiz ve soyisminiz ile direkt olarak nasıl tespit edebildiler?
Çalınmış olan verilere erişmiş olsalar bile sizi sadece isminiz ve soyisminiz ile direkt olarak nasıl tespit edebildiler?
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.233 Çözümler 55 5 Eylül 2022 #38 CypIosh dedi: Annemin vs bulsa sıkıntı oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz hocam. İnanın bana bu bilgilerin hepsi internette var zaten. Her gün bu konudan bir tane açılıyor. Hiçbir şey olmaz. Bunu size söyleyen çocukta zaten reşit bile değildir. Evine Siber suçlarla mücadele ekipleri gelse korkudan altına yapar.
CypIosh dedi: Annemin vs bulsa sıkıntı oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz hocam. İnanın bana bu bilgilerin hepsi internette var zaten. Her gün bu konudan bir tane açılıyor. Hiçbir şey olmaz. Bunu size söyleyen çocukta zaten reşit bile değildir. Evine Siber suçlarla mücadele ekipleri gelse korkudan altına yapar.
CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 5 Eylül 2022 #39 xakiran dedi: Çalınmış olan verilere erişmiş olsalar bile sizi isminiz ve soyisminiz ile nasıl tespit edebildiler? Genişletmek için tıkla... Benim oyundaki ismim kişisel isim ve soyadım değişmediği için öyle bırakmıştım.
xakiran dedi: Çalınmış olan verilere erişmiş olsalar bile sizi isminiz ve soyisminiz ile nasıl tespit edebildiler? Genişletmek için tıkla... Benim oyundaki ismim kişisel isim ve soyadım değişmediği için öyle bırakmıştım.
MKaana Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 321 Çözümler 1 5 Eylül 2022 #40 Sana şöyle diyeyim bunları internette bedavaya bile bulabilirsin.