CETO1
Hectopat
- Makaleler
- 1
Peki hocam veriler nasıl sızdı her yere? Önlem alınmıştır mutlaka.
Hocam ne önlemi basbaya her şey ortada bundan sonra ne yapacak T.C. mizi mi değişterecekler?
Peki hocam veriler nasıl sızdı her yere? Önlem alınmıştır mutlaka.
Hocam sizde bulursunuz zaten erişmek çocuk oyuncağı. Korkmayın hiçbir şey yapamaz.Adam ile şu an konuşuyorum data sızıntısıile bulduğunu söyledi sadece neyapacağımı görmek için yaptığını vs söylüyor.
Hocam sizde bulursunuz zaten erişmek çocuk oyuncağı. Korkmayın hiçbir şey yapamaz.
Çıkarmaz hocam. TC kimlik ile vs birşey yapılamaz. Korkmayın ciddiyim. Benim TC numaram da kimbilir kimlerde ama bir sorun yok.Eminsiniz değil mi? Adam ile konuşuyorum ama bir sıkıntı çıkarır mı?
Çıkarmaz hocam. T.C. Kimlik ile vs bir şey yapılamaz. Korkmayın ciddiyim. Benim T.C. Numaram da kimbilir kimlerde ama bir sorun yok.
Olmaz hocam. İnanın bana bu bilgilerin hepsi internette var zaten. Her gün bu konudan bir tane açılıyor. Hiçbir şey olmaz. Bunu size söyleyen çocukta zaten reşit bile değildir. Evine Siber suçlarla mücadele ekipleri gelse korkudan altına yapar.Annemin vs bulsa sıkıntı oluyor mu?
Çalınmış olan verilere erişmiş olsalar bile sizi isminiz ve soyisminiz ile nasıl tespit edebildiler?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.