Discord üzerinden dolandırılınca dava açılabilir mi?

emrrrrsrrs

Decapat
Daha fazla  
Discord'dan birisi sunucu adminin profilini kopyalayıp oyunun parasıyla yaklaşık 800 TL çarptı sizce dava etsem kazanır mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl oldu olay tam olarak anlatabilir misiniz?
Kanka adam growtopia sunucularına birinin adminin hesabını kopyalamış birebir benden 1 bgl ye oyunda host vereceğini söyledi bende sunucu admini diye attimda işte adam dolandırıcıymış admin falan değilmiş tanıdık avukat vardı sordum sanırım yaptığı nitelikli dolandırıclığa giriyormuş dava açsam kazanırmıyım yada discord bulabilirmi adamı

Kanka adam Growtopia sunucularına birinin adminin hesabını kopyalamış birebir benden 1 bgl ye oyunda host vereceğini söyledi bende sunucu admini diye attimda işte adam dolandırıcıymış admin falan değilmiş tanıdık avukat vardı sordum sanırım yaptığı nitelikli dolandırıclığa giriyormuş dava açsam kazanır mıyım ya da Discord bulabilir mi adamı.

Herhangi bir şekilde hakkını arayamazsın maalesef.

Kanka adam growtopia sunucularına birinin adminin hesabını kopyalamış birebir benden 1 bgl ye oyunda host vereceğini söyledi bende sunucu admini diye attimda işte adam dolandırıcıymış admin falan değilmiş tanıdık avukat vardı sordum sanırım yaptığı nitelikli dolandırıclığa giriyormuş dava açsam kazanırmıyım yada discord bulabilirmi adamı
Muhtemelen hiçbir sonuç alamazsın. Hatalısın da ayrıca. Zararın ne kadar?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı