Discord üzerinden dosya açmadan RAT virüsü bulaşır mı?

342524

Hectopat
Makaleler
3
Merhabalar, dün bir kullanıcı bana bir istek attı, ben de kabul ettim. Bu kullanıcıyı araştırdığım da ise öğrendim; eğer ki bu kişiyi eklersek bize RAT atıyormuş. Ama bana hiçbir şekilde dosya vs. göndermedi. Bana RAT atmış mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, dün bir kullanıcı bana bir istek attı, ben de kabul ettim. Bu kullanıcıyı araştırdığım da ise öğrendim; eğer ki bu kişiyi eklersek bize RAT atıyormuş. Ama bana hiçbir şekilde dosya vs. göndermedi. Bana RAT atmış mıdır?
Hocam bunlar boş işler. Size istek atarak herhangi bir şey yapamaz. Herhangi birinden gelen dosyaları, linkleri açmazsanız bir problem olacağını sanmıyorum.

Discord' da çok büyük bir exploit yoksa sanmam, kaliteli anti-virüs yazılımları (Avast!, Kaspersky, Norton, Bitdefender) kullanıyorsanız sıkıntı çıkacağını sanmam.

Sadece istek atarak RAT olabileceğini sanmıyorum. Siz yine de güçlü bir antivirüs barındırın. Ve gerçek zamanlı korumasını açın.

İstek ile RAT yapabilen varsa Discord'da gelsin Discord'un başına geçsin. Öyle bir şey olmaz. Bir şeyleri indirmeniz gerekli.

Her ağzı olan konuşuyor, kulaktan dolma dediğimiz bilgilere inanmayın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı