Discord üzerinden hakaret davası açılır mı?

Kendisi bütün değerlerime küfür ettiği için sinirime gitti zaten yoksa şahsiyetime etsin çok da umurumda değil.
O zaman sende ona söv hocam. değerlerine sövüyorsa ben olsam karıştırım ortalığı o kim senin değerlerine küfrediyor sende ona saydır.

Discord'da bir sunucuya girip 10 dakika sohbet açtıktan sonra otomatik hakaret yersiniz zaten buna karşılık vermeye falan çalışırsanızda tam olarak şu olay yaşanacak
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kesinlikle haklısınız.

Bu arada elemanın nickini verir misiniz ben ona bir ayar çekerim hocam.

Yok hocam gerek yok sadece merakımdan sormuştum fakat olmuyorsa engelleyip geçeceğim.

Kesinlikle haklısınız.

Yok hocam gerek yok sadece merakımdan sormuştum fakat olmuyorsa engelleyip geçeceğim.

Hocam ben Discord aleminde tanınan bir insanım yani elemanla DM geçtiğimde ismini profilini değişip hesabını bile kapatabilir tagımızın birçok videosu var böyle yetmelere karşı.

Hocam ben Discord aleminde tanınan bir insanım yani elemanla DM geçtiğimde ismini profilini değişip hesabını bile kapatabilir tagımızın birçok videosu var böyle yetmelere karşı.

Teşekkür ederim hocam fakat gerçekten ağızınızı yormaya değmeyecek tipler.

Teşekkür ederim hocam fakat gerçekten ağızınızı yormaya değmeyecek tipler.

Çok fazlası var gerek yok kendi aralarında didişip dursunlar.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı