Discord üzerinden IP adresi ve T.C bulunabilir mi?

Selam. Bir arkadaşım bir grupla bir takım olaylar yaşadı ve beni de kattı olaya. Konu ufaktan kapandı gibi ama o grupla bağı olan birisi o kişilerin böyle kimlik bilgisi ve IP ifşaladıklarını söylüyor. Ben herhangi bir linke tıklamadan benim bilgilerime herhangi bir şey olabilir mi?

Discord üzerinden IP adresini bulamazlar seni korkutmaya çalışıyorlar.
 
Bahsettiğiniz mernis panellerinden de bulamazlar değil mi?

@Wone hocam beğenmeme ifadesi bırakmışsınız mernis panellerinden isim soyismimin bulunabileceğini mi söylemeye çalıştınız.

Sandığınız gibi bir şey değil o hocam sorgu yapmak için bilgileri girmek gerekiyor o bilgileride siz kimseyle paylaşmadığınız sürece bulunması imkansız.
 
Sandığınız gibi bir şey değil o hocam sorgu yapmak için bilgileri girmek gerekiyor o bilgileride siz kimseyle paylaşmadığınız sürece bulunması imkansız.
Tamamdır hocam herkesin verdiği tüm bu cevaplardan sonra içim rahatladı. Herkese teşekkür etmek istiyorum normalde de paranoyak biriyimdir bunu da çok kafaya takmıştım :D
 
IP bulmak zor değil. Bulsa da elde edeceği büyük bir şey yok. Bir ara MERNİS olayları olmuştu. Kimlik bilgisi sızdırılanlar arasında mısınız?
 
Son düzenleme:
Selamlar. Bir arkadaşım bir grupla bir takım olaylar yaşadı ve beni de kattı olaya. Konu ufaktan kapandı gibi ama o grupla bağı olan birisi o kişilerin böyle kimlik bilgisi ve ip ifşaladıklarını söylüyor. Ben herhangi bir linke tıklamadan benim bilgilerime herhangi bir şey olabilir mi?
Statik IP kullanmıyorsan bulsa dahi birşey olmaz. TC'de bulunması zor birşey değil elinde olsa dahi birşey yapamaz korkmanıza gerek yok zaten bilgi felan girmemişsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı