K korneyaa Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #21 ucan_sabri dedi: Kayıtlı şifreleri farklı bir telefondan değiştir. Bilgisayarını sıfırla. Discord'u indirme, oyun içi sohbeti kullan. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim ailemede haber vermiştim zaten onlarda değiştirecek tüm şifrelerini.
ucan_sabri dedi: Kayıtlı şifreleri farklı bir telefondan değiştir. Bilgisayarını sıfırla. Discord'u indirme, oyun içi sohbeti kullan. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim ailemede haber vermiştim zaten onlarda değiştirecek tüm şifrelerini.
ucan_sabri Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 533 Çözümler 1 11 Şubat 2024 #22 korneyaa dedi: Çok teşekkür ederim ailemede haber vermiştim zaten onlarda değiştirecek tüm şifrelerini. Genişletmek için tıkla... Bu arada ailenin endişelenmesine gerek yok, Telegram'da bunun botları var ve ücretsiz .
korneyaa dedi: Çok teşekkür ederim ailemede haber vermiştim zaten onlarda değiştirecek tüm şifrelerini. Genişletmek için tıkla... Bu arada ailenin endişelenmesine gerek yok, Telegram'da bunun botları var ve ücretsiz .
T tavuklupilavlı Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 1.294 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Şubat 2024 #23 Olay çok basit ben olsam engelleyip oyunuma devam ederdim
Y yunusemre_y Decapat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 230 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #24 korneyaa dedi: Çok teşekkür ederim ailemede haber vermiştim zaten onlarda değiştirecek tüm şifrelerini. Genişletmek için tıkla... Bilgisayara kesinlikle format at arkada keylogger çalıştırıyor olabilir genelde oyun indirenler keylogger atıyor
korneyaa dedi: Çok teşekkür ederim ailemede haber vermiştim zaten onlarda değiştirecek tüm şifrelerini. Genişletmek için tıkla... Bilgisayara kesinlikle format at arkada keylogger çalıştırıyor olabilir genelde oyun indirenler keylogger atıyor