Discord Update failed hatası nasıl çözülür?

Dekon

Megapat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Merhaba,

Başlıkta da belirttiğim gibi sürekli bir Discord Update failed hatası almaktayım. 2 farklı bilgisayarda denedim maalesef ikisi içinde çözümsüz kaldım hatta bir tanesine Windows Media Creation Tool ile USB aracılığıyla format dahi attım ancak halen bir yol bulamadım. Yaklaşık 1 haftadır bu sorunla uğraşıyorum geçici olarak iki bilgisayar üzerinden de Opera VPN ile giriş yaptığım için çok dert etmedim ancak format sonrası bile böyle bir sorun yaşayınca sizlerin bilgi ve tecrübelerinize sunma vaktimin geldiğini düşündüm.
Çözüm olarak denediğim işlemleri aşağıda yazıyorum farklı bir yol ile çözüm sağlayabilecek değerli arkadaşların yardımlarını rica ediyorum.

Denenen çözümler (her adımda ve/veya işlemden sonra yeniden başlatma yapılmıştır)
1. bilgisayar özellikleri
Anakart ROG Crosshair X670E Extreme (0925 BIOS)
CPU Ryzen 9 7950X.
GPU TUF Gaming 3080 Ti.
RAM 2x16 GB DDR5 G.Skill 6200 MHz.
SSD Kingston KC3000 4TB M.2
Windows 11 Pro (24H2)
İnternet sağlayıcı Türk Telekom.

1.bilgisayar denenen çözümler.

2.bilgisayar özellikleri.
Monster Tulpar v20.6.2
CPU i7-13700H
GPU 4060 8 GB.
RAM 2x16 DDR4 3200MHz.
SSD 1TB M.2
İnternet sağlayıcı Turkcell Superonline.

2.bilgisayar denenen çözümler.

Son düzenleme:
Mümkünse ISP değiştirin hocam, TT ve Sansüronline yandaş operatörler, varsa TürkNet gibi küçük bir firma deneyin

Çalıştığım yeri değiştirmek olası bir çözüm değil ama öneriniz için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…