Discord uygulamada giriş ekranında kalıyor

Cevabını bekliyorum umarım söyler. Bakalım ne diyecekler. Çözüm arıyorlarsa muhtemelen TT'de arıyordur.

Onda da aynı şekilde müşteri hizmetleri ile görüşerek güvenli internet servisini kapatın.

Kapattırdım ve aynı şekilde bu durumu bahsettim, isteyenler müşteri hizmetlerini arayıp kapattırabilirler, internet üzerinde yasaklı ve uygunsuz siteler sebebiyle böyle bir şey zorunluymuş "mantıklı olarak". Önceden böyle bir şey yoktu diye belirttim ama kendisi bunun ile ilgili bir şey bilmediğini söyledi. Kısaca her şey düzeldi, tekrardan bilgilendirme için teşekkür ederim.

Kapattırdım ve aynı şekilde bu durumu bahsettim, isteyenler müşteri hizmetlerini arayıp kapattırabilirler, internet üzerinde yasaklı ve uygunsuz siteler sebebiyle böyle bir şey zorunluymuş "mantıklı olarak". Önceden böyle bir şey yoktu diye belirttim ama kendisi bunun ile ilgili bir şey bilmediğini söyledi. Kısaca her şey düzeldi, tekrardan bilgilendirme için teşekkür ederim.

Maalesef kapatırsam babam bunu yaptığımı öğrenmese bile gider tekrar Güvenli İnternet servisini açtırır. Mecbur Discord olmadan yaşayacağız. 😪

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı