Teşekkürler, arayacağım.
Mümkünse bu durumdan herkesin şikayetçi olduğunu ve derhal düzeltmelerini isteyin.
Teşekkürler, arayacağım.
Mümkünse bu durumdan herkesin şikayetçi olduğunu ve derhal düzeltmelerini isteyin.![]()
Cevabını bekliyorum umarım söyler. Bakalım ne diyecekler. Çözüm arıyorlarsa muhtemelen TT'de arıyordur.
Onda da aynı şekilde müşteri hizmetleri ile görüşerek güvenli internet servisini kapatın.
Kapattırdım ve aynı şekilde bu durumu bahsettim, isteyenler müşteri hizmetlerini arayıp kapattırabilirler, internet üzerinde yasaklı ve uygunsuz siteler sebebiyle böyle bir şey zorunluymuş "mantıklı olarak". Önceden böyle bir şey yoktu diye belirttim ama kendisi bunun ile ilgili bir şey bilmediğini söyledi. Kısaca her şey düzeldi, tekrardan bilgilendirme için teşekkür ederim.
Maalesef kapatırsam babam bunu yaptığımı öğrenmese bile gider tekrar güvenli internet servisini açtırır. Mecbur Discord olmadan yaşayacağız.![]()
İnternet üzerinden çalışıyor aslında, oradan kullanabilirsiniz.
Denedim PC üzerinden web sitesi açılmıyor. Uygulama olarak mı bahsediyorsunuz?
Ben de hallettim operasyon ile.
Vpn kullanmayı denediniz mi?Biz kaldık bizim durum çözülecek gibi değil. Anca eklenti filan varsa PC'de tarayıcıya kurar öyle girerim belki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.