Discord uygulamadan açılmıyor

• Konuyu başlatan 186f
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 272
GoodbyeDPI yerine ByeDPI ve YogaDNS deneyebilirsin. Bu iki program arkada sadece 12MB kaynak harcıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

maalesef bu da olmadı hocam bu sefer direkt update failed yazmaya başladı

İSS ne? Parametreleri değişip denedin mi? Her şeyi eksiksiz yaptın değil mi? Quad9 DNS ayarladın mı?
internet sağlayıcım türk telekom parametreleri değiştim denedim videoda gördüğüm her şeyi yaptım quad9 dns i seçtim ayarladım hocam fakat olmadı.Bir ara arkadaşımın interneti ile denedim o millenicomdu onda açılıyordu.

İnternet sağlayıcım Türk Telekom parametreleri değiştim denedim videoda gördüğüm her şeyi yaptım Quad9 DNS'i seçtim ayarladım hocam fakat olmadı. Bir ara arkadaşımın interneti ile denedim o Millenicom'du onda açılıyordu.

Türk Telekom müşteri hizmetleri ile görüşüp durumu anlatırsanız daha iyi olur hocam. Gene de kendim kullandığım DNS programı var önereyim 1.1.1.1 Cloudflare WARP kullanıyorum sorununu görmedim kurulumunu yapıp 1.1.1.1 DNS seçip DNS ayarlarını manuele ayarlarsan çalışır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı