Discord uygulaması bilgisayarı çökertiyor

TheMeteAdam

Hectopat
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 11600K, 16 GB Team Force 3200 mhz 16Cl, Sandisk SN570 500GB, Toshiba Mq01abd100 1TB, Rx 7600, MSI H510M-A PRO.
Meslek
Day Trader
SSD veya HDD modeli
sn 570
Ekran kartı
RX 6500 XT
Anakart
H510M A-PRO
İşlemci
i5 10400f
Arkadaşlar merhaba öncelikle. Bundan 5 gün önce sabah Discord için kalıcı isim hakkım geldi ve aldım ancak sonrasında Discord o kadar fazla kasmaya başladı ki arka planda sesler gelmesine rağmen ekrandaki görüntüyü bile kilitlemeye başladı. Tarayıcıdan Discord açtığımda da o denli kasmasa bile yine de kasıyor. Donanım ivmesi vs. demeyin (denedim). Discord'u dosyalarını tam anlamı ile silecek şekilde temizledim ve geri yükeldim. Artık 1 saat boyunca kasma yok sonrasında %50 CPU kullanımına kadar çıkıyor ve aralıklarla Discord'u kapa aç yapamzsamda başta belirttiğim gibi bilgisayar çöküyor. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bendede aynı durum hatta sesleri yutuyo oyun açıkken ne yapacağımı bilmiyorum
Arkadaşlar merhaba öncelikle. Bundan 5 gün önce sabah Discord için kalıcı isim hakkım geldi ve aldım ancak sonrasında Discord o kadar fazla kasmaya başladı ki arka planda sesler gelmesine rağmen ekrandaki görüntüyü bile kilitlemeye başladı. Tarayıcıdan Discord açtığımda da o denli kasmasa bile yine de kasıyor. Donanım ivmesi vs. demeyin (denedim). Discord'u dosyalarını tam anlamı ile silecek şekilde temizledim ve geri yükeldim. Artık 1 saat boyunca kasma yok sonrasında %50 CPU kullanımına kadar çıkıyor ve aralıklarla Discord'u kapa aç yapamzsamda başta belirttiğim gibi bilgisayar çöküyor. Ne yapmalıyım?

Bendede aynı durum hatta sesleri yutuyo oyun açıkken ne yapacağımı bilmiyorum
Valorant oynuyor musun? Benim durum daha da kötüleşip bilgisayar açılışta mavi ekran vermeye başladı ve buna sebep olan Riot Vanguard'mış. Riot Vanguard'ı Program Ekle/Kaldır'dan silip tekrar yüklediğimde düzeldi sorun. Bu aralar baya çok oluyormuş bu sorun.

Valorant oynuyor musun? Benim durum daha da kötüleşip bilgisayar açılışta mavi ekran vermeye başladı ve buna sebep olan Riot Vanguard'mış. Riot Vanguard'ı program Ekle/Kaldır'dan silip tekrar yüklediğimde düzeldi sorun. Bu aralar bayağı çok oluyormuş bu sorun.

Oynamıştım ama sildim şu an ne yapmalıyım geçmesi için

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı