Baraya
Centipat
Daha fazla
Başlıkta da görebildiğiniz üzere Opera GX ve Discord açılmıyor. Opera GX başlangıç animasyonu görüntülenip gidiliyor. Discord da ise görev yöneticisinde gördüğüm kadarıyla discord.exe çalışılıp 1, 2 saniye gibi bir süre kapanıyor işlem. Çalıştır'dan %appdata% silmek olsun uygulamayı silip yüklemek olsun, Windows 8'den Windows 7'ye çevirmek gibi genel kullanılan sorun çözümlerini yaptım ama halen aynı hataları alıyorum. Opera GX çok önemli değil ama Discord'u webden kullanmak güzel bir deneyim olmuyor. Yardım edebilecek var mıdır? Bozulmadan önce tek yaptığım işlemler localhost PhpMyAdmin'de dönem ödevim için VSC'de yaptığım kodlardan veri alıp göndermek (bunun bozacağını hiç sanmam) ve sıkıştırma yapabilmek için WinRAR indirmekti.
brainstormun 2021'de şöyle bir çözümünü de denedim işe yaramadı:
7-ZIP kurun > Discord Setup.exe doyasına sağ tıklayın > 7-ZIP > "dosya adı" klasörüne ayıkla > dosyayı açın > nupkg dosyasına sağ tıklayın > "dosya adı" klasörüne ayıkla > ayıklanan klasöre tıklayın > lib klasörünü açın > net44 klasörünü açın > Discord'a sağ tıklayın > gönder > masaüstü.
brainstormun 2021'de şöyle bir çözümünü de denedim işe yaramadı:
7-ZIP kurun > Discord Setup.exe doyasına sağ tıklayın > 7-ZIP > "dosya adı" klasörüne ayıkla > dosyayı açın > nupkg dosyasına sağ tıklayın > "dosya adı" klasörüne ayıkla > ayıklanan klasöre tıklayın > lib klasörünü açın > net44 klasörünü açın > Discord'a sağ tıklayın > gönder > masaüstü.
Son düzenleme: