Discord ve Steelseries GG için VPN önerisi

Müşir

Decapat
Daha fazla  
Discord ve SteelSeries GG çalıştırabilmek için nasıl bir yol izlemeliyim? Discord kapandığından beri SteelSeries GG sonar özelliği çalışmıyor.
Uygulamalara özel VPN var mı?

ProtonVPN kullan veya Cloudflare DNS.

Hocam ben mullvad VPN kullanıyorum uygulamaya tüm uygulamaları ekledim Discord hariç Discord dışı tüm uygulamalar normal şekilde çalışıyor Discord VPN ile çalışıyor fakat 155 TL gibi bir ücreti vardı sanırım.

ProtonVPN kullan veya Cloudflare DNS.

Proton'da uygulamaya özel VPN ayarlama var mı bilmiyorum ama Cloudflare DNS TTNET vs.de calışmıyor benim internet TTNET DNS işe yaramadı.

Hocam ben mullvad VPN kullanıyorum uygulamaya tüm uygulamaları ekledim Discord hariç Discord dışı tüm uygulamalar normal şekilde çalışıyor Discord VPN ile çalışıyor fakat 155 TL gibi bir ücreti vardı sanırım.

Tek seferlik mi aylık mı?

Proton'da uygulamaya özel VPN ayarlama var mı bilmiyorum ama Cloudflare DNS TTNET vs.de calışmıyor benim internet TTNET DNS işe yaramadı.
Proton kullanıyorum maalesef uygulamaya özel ayarlayamıyoruz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı