Discord ve Zoom'a yapılan izinsiz girişler

mremperor

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşımın eski sınıf arkadaşıymış. Ama hacklemiş, hiç kimse davet etmeden girdi. Küfür edip çıktı. Sonra sabah yeniden geldi. Davetler bölümünde hiçbir şey yoktu. Zoom'dan attım. Ne yapmalıyım? Virüs bulaşamaz çünkü McAfee var. Yardım edin. Discord'u hallettim ama Zoom'da yasakla diye bir şey yok.

Arkadaşım bu hacklemek o kadar kolay birşey değil diyelim yaptı McAffe bulurdu. Şu zoom işine gelirsek kimsenin davet etmesine gerek yok linki yada idyi bir yerden görmüştür.

Discord üzerinde zoom troll grupları var, oraya atılmış olabilir, arkadaşınız eski arkadaşınıza yüksek ihtimalle id verdi, Zoom'da Waiting roomu açın. Gördükçe Zoom üzerinden şikayet etmek ve atmaktan başka çözüm maalesef şu an yok. Rica etsem çözüm olarak işaretler misiniz?

Konuyu okumamışsınız, arkadaşı yüksek ihtimalle id atıyor ve id atılırsa isterseniz bin kere id değiştirin ama hiç birşey olmaz.
Hala geliyorsa arkadaşı atıyordur oradan anlar. Waiting room açabilirsin ayrıca sen izin vermeden giremez.

A
Zoom'da girenleri kendi iznin ile alma sistemi var, girmesi için izin veriyorsun onu açabilir.
En üstte bu çözümü söylemiştim. O dediğin şeyin adı da "Waiting Room".
Ayrıca merak etmeyin, virüs yoktur, mcafee ile tarama yapın bir de kaspersky ile tam tarama yapın ki key logger yedi iseniz belli olur. Ama pek key logger yediğini sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…