Yanlış bilgi vermeyin.Gerek yok bilgisayar formatlamina bazı sunucularda doğrulama istiyor.
Yanlış bilgi vermeyin.
Hocam bazı sunucularda verify yöntemi ile binlerce hesap çalındı. Size bir karekod ile doğrulamanızı istiyorlar, sonra hesabınız gidiyor.
Bende basit bir sistem gibi düşünüp o an ile tıkladım, herhangi bir siteye yönlendiriledim.Herhangi bir şeye izin vermediyseniz, giriş yapmadıysanız veya bir şey inmediyse problem olacağını düşünmüyorum. Basit bir doğrulama sistemi gibi gözüküyor.
Evet, scam çünkü Doğrulanmış Bot değil.Fotoğrafta gördüğünüz verify butonu scam olabilir mi?
Butona tıkladıktan sonra karekod okuttunuz mu?Bot olduğu için güvenerek birkaç kere butona tıkladım ancak herhangi bir şey olmadı.
Herhangi bir işlem yapmış bulunmakta değilseniz, gerekmez.Bilgisayarımı formatlamam gerekir mi?
Ayarlarda > Yetkili Uygulamalar kısmında herhangi bir şey var mı?Bende basit bir sistem gibi düşünüp o an ile tıkladım, herhangi bir siteye yönlendiriledim.
Birşey indiğinide sanmıyorum tabi ki arka planda gizlice olmadıysa
Tıkladıktan sonra "Etkileşim başarız oldu" yazısı dışında birşey olmadı.Evet, scam çünkü Doğrulanmış Bot değil.
Butona tıkladıktan sonra karekod okuttunuz mu?
Herhangi bir işlem yapmış bulunmakta değilseniz, gerekmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.