Discord videodan virüs bulaşır mı?

Hocam size 2 örnek atacağım 1. attım gibi link ise bulaşabilir 2. attığım sadece video ise bir şey olmaz.
Şu an 2 videodan da bir şey olmaz. Linklere dikkat etmen yeterli oluyor. youtube ve youtu.be YouTube linkleridir. Bastığın takdirde seni discorddan çıkarıp YouTube uygulamasına veya sitesine yönlendirecektir. Discord yanlışlıkla tıklamaman için sana açmaya çalıştığından emin olman için diyalog uyarısı gönderiyor.

Neden %1 dedim çünkü bugün çok fazla internet kullanım arttı artık her şeye tıklıyoruz ediyoruz herkes bir şekilde bilgilere ulaşıp yeni şeyler üretebiliyor. Yani %1'lik kısımdan kastım belki bir şekilde birisi güvenlik açığı keşfedip video üzerinden olmasa da mesaj içeriğinden bile bir şekilde karşı tarafı tehlikeye sokabilecek bir yazılım geliştirebilir ve bunun farkına varılması geç olabilir.

Hocam videoyu açtım ama hiçbi hayatıma bilgisi olmadı uğraştığınız için teşekkür ederim heralde virüs çıkmadı walbarytes uyarıda vermedi inşallah 10 gün sonra falan birşey olmaz

Aynı şey görsel için de geçerli.

Linke basarsan da YouTube sitesine atıyor. Bir şey olursa garantisi benim merak etme.

Katılıyorum mesela indirme seçeneği gösterdiğiniz fesli maymun fotoğrafında olduğu gibi dosyayı değil fotoğrafı Google üzerinden gösteriyor.
İkisinin de ortak özellikleri oldukça fazla.

İkisinin de ortak özellikleri oldukça fazla.

Maymuna fes takınca da sağ sola saldırıyor kendi harici herkesi kafir ilan ediyor neyse hocam konuyu uzatmayalım siyaset yapıyoruz diye şikayet alırız.

Maymuna fes takınca da sağ sola saldırıyor kendi harici herkesi kafir ilan ediyor neyse hocam konuyu uzatmayalım siyaset yapıyoruz diye şikayet alırız.

Soldakinden bahsetmiyor muyuz?

Arkadaşlar böyle şeylerden bulaşabilir mi üstde Halil umut meler yazıyorda.

@585599 ve @pwleredal siber güvenliğin s'sini bile bilmediğinize eminim ama hatalı bilgiler vermekten utanmıyorsunuz.
Hocam katılıyorum ama sadece tek sıkıntı discord video oynatıcı üzerinden izlemeniz. Yanı discordun kendi media player oynatıcısı ise sıkıntı çıkmaz ama link üzerinden oynatıyorsa videoyu o zaman büyük sıkıntı çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…