Discord VIP rozeti nedir?

eymensari

Hectopat
Daha fazla  
Bir kullanıcıda VIP rozeti gördüm. Bu nedir ve nasıl alınıyor?

Ekran görüntüsü 2024-11-02 232345.png

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-11-02 232619.png
    Ekran görüntüsü 2024-11-02 232619.png
    5,2 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleyen: Moderatör:
Bunlar discord klanları. Belirli sunuculara erişim verildi, hatta şuan bunun aktif piyasası - ticareti bile dönüyor. Sunucu davet linkine sahip olmadan sunucuyu göremiyorsun. Sunucuyu gördüğünde de katılmak için sorular doldurup onaylanmayı bekliyorsun. Parayla erişim satanlar zaten sadece para verenleri alıyorlar.

Bu bir rozet değil, bildiğim kadarıyla özel davet alman gerekiyor. VIP tag'ine sahip birinden istersen verebilir, fakat panelcilerin oluşturduğu bir tag olduğu için önermiyorum; profilini kirletir.

Yani bu Discord'un bir rozeti değil mi? Özel sunuculara üye olanlara verilen bir şey mi? Tam olarak anlamadım.
Bu, Discord'un resmi bir rozeti değil; kullanıcıların oluşturduğu bir klan. Bu klana katılınca profilinde görünür. Katılmak istersen, profilinde 'VIP' olan birinden yardım isteyebilirsin.

Bu, Discord'un resmi bir rozeti değil; kullanıcıların oluşturduğu bir klan. Bu klana katılınca profilinde görünür. Katılmak istersen, profilinde 'VIP' olan birinden yardım isteyebilirsin.

Klan sunucu gibi bir şey mi? Bir de panelciler kullanıyor demişsin benim bu attığım kişi panelci olabilir mi o zaman?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı