Discord VPN'siz açılmıyor

Yaklaşık 3-4 gündür Discord'u VPN açmadan kullanamıyorum. VPN kapalıyken Discord logosu dönüp duruyor, açılmıyor. VPN açıp Discord'u açıyorum, sonrasında VPN'i kapatıyorum. Ara sıra kendi kendine kapanıyor, tekrar VPN açıp Discord'u açmam gerekiyor. Defalarca silip yükledim, düzelmiyor. Nasıl çözebilirim bu sorunu?

Yaklaşık 3-4 gündür Discord'u VPN açmadan kullanamıyorum. VPN kapalıyken Discord logosu dönüp duruyor, açılmıyor. VPN açıp Discord'u açıyorum, sonrasında VPN'i kapatıyorum. Ara sıra kendi kendine kapanıyor, tekrar VPN açıp Discord'u açmam gerekiyor. Defalarca silip yükledim, düzelmiyor. Nasıl çözebilirim bu sorunu?

Güvenli İnternet servisini kapatın.

Aynısı arkadaşımda oldu uygulamadan ya da desteği arayarak güvenlik duvarını kapattırın.

Kullandığınız internet firmasının müşteri hizmetleri arayıp Guvenli İnterneti kapatmak istediğinizi söyleyin hemen kapatırlar. Firmanın uygalama/websitesi üzerinden de kapatabilirsiniz.

Kapalı gözükmesine rağmen sorun devam ediyorsa aç kapa yapınız bazen buga giriyor kapalı gözüküyor ama açık halbuki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı