Discord Wi-Fi'den bağlanmıyor

16 Ekim 2023 11:43 tarihinde Türk Telekom kullanıcılarının modemlerinde.

güvenli internet servisi​

Aktif edilmiş ve bu yüzden Türkiye'nin her noktasından Discord kesintileri meydana geldi. Müşteri hizmetlerini arayıp aile güvenliğini kapattırmak istiyorum derseniz, hat sahibi ile konuşup kapattırlar ve Discord'a bağlanabilirsiniz.

Bende Turkcell var aynı sourunu yaşıyorum güvenli modu kapatmadan bir çözüm yolu var mı?

Bende Turkcell var aynı sourunu yaşıyorum güvenli modu kapatmadan bir çözüm yolu var mı?
Turkcell'de de güvenli internet mevcut. Uygulama/websitesi üzerinden hat sahibinin bilgileriyle giriş yapıp kapatabilirsiniz, müşteri hizmetlerini de arayabilirsiniz.

Discord'a Wi-Fi'den bağlanmaya çalıştığımda bağlanmıyor ama telefondan mobil veriyle bağlanıyor. Telefondan da Wi-Fi'yle bağlanmıyor.

Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Modem resetledim kapatıp açtım. DNS değiştirdim ama yine sorun geçmedi. Sorunu çözebilirsen paylaşır mısın?

Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Modem resetledim kapatıp açtım. DNS değiştirdim ama yine sorun geçmedi. Sorunu çözebilirsen paylaşır mısın?
Hocam tek çözüm Güvenli İnternet'i kapatmak başka çözümü yok. VPN kullanabilirsiniz ama kalıcı bir çözüm değildir.

Arkadaşlar Discord normal Wi-Fi'den bağlanıyor ama telefon internetinden açmıyor atıyor odadan ve sadece dönüyor. Mobil veri ile PC'ye bağladım güvenli internetim falanda kapalı bilen var mı?

Arkadaşlar Discord normal Wi-Fi'den bağlanıyor ama telefon internetinden açmıyor atıyor odadan ve sadece dönüyor. Mobil veri ile PC'ye bağladım güvenli internetim falanda kapalı bilen var mı?
superonline mısın

Technopat Haberler

Geri
Yukarı