Discord Windows 7'yi destekler mi?

Selam merak ettiğim bir konu var o da Windows 7 Discord'u destekler mi?

Şu an Windows 7'den yazırum Discord açılır ama orginal ISO ise bazı şeyler yapman lazım.

Discord yerine başka uygulamalara baksak aslında daha güzel olur. Discord'un ekran kartı belleğini falan kısıtladığı haberler vardı bu yüzden düşük performans alıyordu herkes. Ayrıca işi sadece ses ve görüşme olan bir programın çok fazla şeylere karıştığı için ben pek sevmiyorum bu programı. Windows 7 de çalışır bu arada ama emojiler falan sorun olabilir belki.

Şuan Windows 7'den yazıyorum. Eğer en son güvenlik güncellemelerini almış herhangi bir Windows 7 kullanırsanız, takır tukur Discord'da kullanabilirsiniz. Sorunsuz çalışıyor, fakat Discord arayüzünde, üst tarafta ''Desteklenmeyen eski bir işletim sistemi kullanıyorsunuz, güncellemenizi tavsiye ederiz'' gibi bir uyarıyla karşılaşıyorsunuz. Kapatıp yolunuza devam edebilirsiniz. Ancak Chrome, Steam, hatta GOG Galaxy bile Windows 7'ye desteğini kesmişken, Discord'un da kesmesi an meselesidir diye düşünüyorum. Yine de halen daha bu devirde Windows 7 kullananlar için, Discord'un desteği kesmemesi egzantrik bir hareket.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı