Elweald Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 2.086 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer İstanbul 26 Haziran 2022 #1 Merhaba Discord Nitro almıştım geçen ay ve daha yeni fark ediyorum hediye vermiş ve yarın bitiyor bunu nasıl kullanabilirim? Dosya Ekleri dsa.PNG 8,9 KB · Görüntüleme: 127
Merhaba Discord Nitro almıştım geçen ay ve daha yeni fark ediyorum hediye vermiş ve yarın bitiyor bunu nasıl kullanabilirim?
Çözüm M M Mert1337 26 Haziran 2022 "Al"seçeneğine basın gelen kodu Sign in to your Microsoft account sayfasında kullanın. Daha önce Game Pass almadığınız bir hesapta kod çalışır. Elweald dedi: İlk defa Game Pass kullanma gibi bir şart yok değil mi hocam. Genişletmek için tıkla... Var maalesef.
"Al"seçeneğine basın gelen kodu Sign in to your Microsoft account sayfasında kullanın. Daha önce Game Pass almadığınız bir hesapta kod çalışır. Elweald dedi: İlk defa Game Pass kullanma gibi bir şart yok değil mi hocam. Genişletmek için tıkla... Var maalesef.
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Haziran 2022 #2 redeem.microsoft.com Artı 0 Eksi
KS KS Elweald Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 2.086 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer İstanbul 26 Haziran 2022 #3 Liberte Sergen dedi: redeem.microsoft.com Genişletmek için tıkla... İlk defa Game Pass kullanma gibi bir şart yok değil mi hocam. Artı 0 Eksi
Liberte Sergen dedi: redeem.microsoft.com Genişletmek için tıkla... İlk defa Game Pass kullanma gibi bir şart yok değil mi hocam.
M Mert1337 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 2.721 Çözümler 10 26 Haziran 2022 #4 "Al"seçeneğine basın gelen kodu Sign in to your Microsoft account sayfasında kullanın. Daha önce Game Pass almadığınız bir hesapta kod çalışır. Elweald dedi: İlk defa Game Pass kullanma gibi bir şart yok değil mi hocam. Genişletmek için tıkla... Var maalesef. Artı 0 Eksi Çözüm
"Al"seçeneğine basın gelen kodu Sign in to your Microsoft account sayfasında kullanın. Daha önce Game Pass almadığınız bir hesapta kod çalışır. Elweald dedi: İlk defa Game Pass kullanma gibi bir şart yok değil mi hocam. Genişletmek için tıkla... Var maalesef.
KS KS Elweald Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 2.086 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer İstanbul 26 Haziran 2022 #5 Mert1337 dedi: "Al"seçeneğine basın gelen kodu Sign in to your Microsoft account sayfasında kullanın. Daha önce Game Pass almadığınız bir hesapta kod çalışır. Var maalesef. Genişletmek için tıkla... Alıp almadığımı hatırlamıyorum nasıl bakabilirim? Artı 0 Eksi
Mert1337 dedi: "Al"seçeneğine basın gelen kodu Sign in to your Microsoft account sayfasında kullanın. Daha önce Game Pass almadığınız bir hesapta kod çalışır. Var maalesef. Genişletmek için tıkla... Alıp almadığımı hatırlamıyorum nasıl bakabilirim?
M Mert1337 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 2.721 Çözümler 10 26 Haziran 2022 #6 Elweald dedi: Alıp almadığımı hatırlamıyorum nasıl bakabilirim? Genişletmek için tıkla... Kodu deneyin hata verirse belli olur. Artı 0 Eksi
Elweald dedi: Alıp almadığımı hatırlamıyorum nasıl bakabilirim? Genişletmek için tıkla... Kodu deneyin hata verirse belli olur.
KS KS Elweald Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 2.086 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer İstanbul 26 Haziran 2022 #7 Mert1337 dedi: Kodu deneyin hata verirse belli olur. Genişletmek için tıkla... Discord böyle bir hata veriyor neden biliyor musun? Dosya Ekleri dsas.PNG 10,1 KB · Görüntüleme: 74 Artı 0 Eksi
Mert1337 dedi: Kodu deneyin hata verirse belli olur. Genişletmek için tıkla... Discord böyle bir hata veriyor neden biliyor musun?
M Mert1337 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 2.721 Çözümler 10 26 Haziran 2022 #8 Elweald dedi: Discord böyle bir hata veriyor neden biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum şu an bir sorun olabilir daha sonra dene. Artı 0 Eksi
Elweald dedi: Discord böyle bir hata veriyor neden biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum şu an bir sorun olabilir daha sonra dene.
509401 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 6.248 Çözümler 36 26 Haziran 2022 #9 Elweald dedi: Merhaba Discord Nitro almıştım geçen ay ve daha yeni fark ediyorum hediye vermiş ve yarın bitiyor bunu nasıl kullanabilirim? Genişletmek için tıkla... Ekim yazıyor dikkat ederseniz. Hocam elinizi neden korkak alıştırıyorsunuz hediye ala basın ilk defa alınmış olmalı Game Pass Xbox hesabında. Artı 0 Eksi
Elweald dedi: Merhaba Discord Nitro almıştım geçen ay ve daha yeni fark ediyorum hediye vermiş ve yarın bitiyor bunu nasıl kullanabilirim? Genişletmek için tıkla... Ekim yazıyor dikkat ederseniz. Hocam elinizi neden korkak alıştırıyorsunuz hediye ala basın ilk defa alınmış olmalı Game Pass Xbox hesabında.
KS KS Elweald Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 2.086 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer İstanbul 26 Haziran 2022 #10 509401 dedi: Ekim yazıyor dikkat ederseniz. Hocam elinizi neden korkak alıştırıyorsunuz hediye ala basın ilk defa alınmış olmalı Game Pass Xbox hesabında. Genişletmek için tıkla... Hocam ben buna basayım mı diye sormadım zaten. @Mert1337 hocam oyunları indirmek gerekiyor mu yoksa GeForce NOW gibi mi? Son düzenleme: 26 Haziran 2022 Artı 0 Eksi
509401 dedi: Ekim yazıyor dikkat ederseniz. Hocam elinizi neden korkak alıştırıyorsunuz hediye ala basın ilk defa alınmış olmalı Game Pass Xbox hesabında. Genişletmek için tıkla... Hocam ben buna basayım mı diye sormadım zaten. @Mert1337 hocam oyunları indirmek gerekiyor mu yoksa GeForce NOW gibi mi?