Discord yaş banı ne zaman kalkar?

yigitx23

Centipat
Daha fazla  
Merhaba iyi sosyaller. Bir herkese açık sunucuda 8 yaşındayım dediğim için ban yedim. Bugün Discord'a talep oluşturdum. Dedikleri gibi kimliğimi ve ismimin yazılı olduğu kağıtla selfie çektim. Bu ban ne zaman açılır?

Düzenleme: 17 yaşındayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba iyi sosyaller. Bir herkese açık sunucuda 8 yaşındayım dediğim için ban yedim. Bugün Discord'a talep oluşturdum. Dedikleri gibi kimliğimi ve ismimin yazılı olduğu kağıtla selfie çektim. Bu ban ne zaman açılır?

1 2 gün sonra cevap verir uygun görürlerse açarlar çok geçmez.

En son bu raporlara bakmıyorlardı bile, hesabınızın açılmama ihtimali yüksek. Yine de hesabınız tamamen silinmeden önce biraz şansınız var.

Merhaba iyi Sosyaller. Bir herkese açık sunucuda 8 yaşındayım dediğim için ban yedim. Bugün Discord'a talep oluşturdum. Dedikleri gibi kimliğimi ve ismimin yazılı olduğu kağıtla selfie çektim. Bu ban ne zaman açılır?

Discord'un desteği çok kötü açıklık raporuna baktığınızda neredeyse kimse onay almıyor yaş konusunda.

En son bu raporlara bakmıyorlardı bile, hesabınızın açılmama ihtimali yüksek. Yine de hesabınız tamamen silinmeden önce biraz şansınız var.
En azından şansımı deniyeceğim forumdaki diğer kişilerin bu sorunu çözülmüş.
Discord'un desteği çok kötü açıklık raporuna baktığınızda neredeyse kimse onay almıyor yaş konusunda.
Umarım dediğiniz gibi olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı