Discord yasağı sadece DNS ile nasıl aşılıyor?

recoxk

Centipat
Daha fazla  
Discord yasağını Goodbye DPI ile aştım ama arkadaşım bırakın Goodbye DPI VPN'i, direkt sadece 8.8.8.8 Google DNS ile girebiliyor başka hiçbir şey açmadan, nasıl olabilir sizce?

Discord yasağını goodbye DPI ile aştım ama arkadaşım bırakın goodbye DPI VPN'i, direkt sadece 8.8.8.8 Google DNS ile girebiliyor başka hiçbir şey açmadan, nasıl olabilir sizce?

Bunun rehberini yapmak isterim fakat forumun kurallarına aykırı olabilir. Ayrıca DNS kurmak çok daha mantıklı.

Ben direkt Windows ayarları üzerinden 1.1.1.1 yazdım ve oldu. Benim bildiğim her internet servis sağlayıcısı DNS desteklemiyor ben Netspeed kullanıyorum problem yaşamadan kullanabiliyorum.

Mesela üst yorumdaki arkadaş windows ayarlarından yapınca işe yaramış bende yaramadı.

Onun yerine Modem arayüzünden yapınca tüm yasaklı siteler discord dahil(sadece internet sitesi) açıldı. Garip bir şekilde discordun internet sitesi açılıyor ancak uygulaması nedense açılmıyor, çözemedim bir türlü.

Her sağlayıcıda olacak diye bir şey yok bende zaten DNS vardı değişen bir şeyde olmadı yasaklar açısından.

Garipmiş tarayıcıda açılıyor uygulama olarak açılmıyor mu hocam? Discord'u silip yeniden yükler misiniz?
Evet anlatmaya çalıştığım şey bu, discord'a girebilmek için çeşitli şeyler deniyorsunuz. Hiç bir şey işe yaramıyor. Sonra garip bir şekilde "acaba modemden DNS değişsem nasıl olur?" diyorsunuz ve değiştiriyorsunuz. Tüm yasaklı sitelerin engelini açabiliyorsunuz ama Discord uygulaması yine erişim engeli varmış gibi açılmıyor. Sorun tam olarak bu

Hocam lütfen silip yüklemeyi deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…