Discord yasağı sadece DNS ile nasıl aşılıyor?

Discord yasağını goodbye DPI ile aştım ama arkadaşım bırakın goodbye DPI VPN'i, direkt sadece 8.8.8.8 Google DNS ile girebiliyor başka hiçbir şey açmadan, nasıl olabilir sizce?

Yani sadece DNS değiştirmek ile olmuyor bazı cihazlarda bildiğime göre ama PC'ler için direkt uygulama var çok basit bir şekilde kurup DNS değiştirip istediğin zaman giriş sağlabiliyorsun ama forumdan engelleme korkusuyla:d bunu yazamam dediğin gibi VPN kullanıyorsan Discord'a olanlara sorabilirsin şahsen bana oradakiler yardımcı oldu çoğu kişi dediğim şekilde girdiğini söyledi.

Maalesef işe yaramadı. Belki daha önceden yaptığım GoodbyeDPI ayarları her şeyi bozmuştur. Ben DNS'yi modemden değiştirip girdiğimi zannerderken belki DPI ayarlarıyla bağlantılı tetikleyen bir şey yapmışımdır. İşin içinden pek çıkılamaz bir nokta, Discord erişimi gelene kadar WARP kullanmaya devam edeceğim gibi.

Hocam merhaba, açılmama problemi gri ekranda mı kalıyor yoksa hiç Update'leri bile indirmiyor mu? Gri ekranda falan kalıyorsa ya da Starting kısmında kalıyorsa Özellikler kısmından Uyumluluk modunu Windows 8'e çekince düzeliyor, dediğiniz gibi bende goodbye zımbırtısını kullandım ben de. Ayrıyeten modemden de DNS'i ayarladım, düzeldi.

Hocam merhaba, açılmama problemi gri ekranda mı kalıyor yoksa hiç Update'leri bile indirmiyor mu? Gri ekranda falan kalıyorsa ya da Starting kısmında kalıyorsa Özellikler kısmından Uyumluluk modunu Windows 8'e çekince düzeliyor, dediğiniz gibi bende goodbye zımbırtısını kullandım ben de. Ayrıyeten modemden de DNS'i ayarladım, düzeldi.
WARP'ın zero trust ayarını kullanıyorum gerek kalmadı.

Hocalar ben nasıl DNS değişeceğim bulamıyorum bir türlü. Discord bu devirde şart VPN'de ping yapıyor, Windows 11 DNS'leri otomatik ayarlıyor ve senin manuel olarak DNS değiştirmene gerek kalmıyor çok güzel bir teknoloji keşke Windows 10'da da biraz daha kolay olsa.

Eğer Google Üzerinden VPN Kullanmadan Girmek İsterseniz Şu Ayarı Yapabilirsiniz.
1738627217673.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı