Discord yayın açınca yayın gri oluyor

omercetin6034

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. 2 gün önce arkadaşıma Discord üzerinden sunucuda yayın vermiştim. O sırada önümdeki IPad'den de ben giriş yaptım. Bir süre sonra yani 1 dk, 2 dk sonra yayın gri oldu ama PC'de normal. Sadece yayın gri renkte idi. Yayını aç kapa yapınca veya 20 30 sn içinde düzeliyor. Minecraft'a girdiğim için mi yapıyor acaba sizce sistemsel bir sıkıntı mı, yoksa Discord'un sıkıntısı mı?

Dosya Ekleri

• 2CFC8597-A371-4752-9951-16ED060508F4.png
    2CFC8597-A371-4752-9951-16ED060508F4.png
    603,9 KB · Görüntüleme: 150
Merhaba. 2 gün önce arkadaşıma Discord üzerinden sunucuda yayın vermiştim. O sırada önümdeki IPad'den de ben giriş yaptım. Bir süre sonra yani 1 dk, 2 dk sonra yayın gri oldu ama PC'de normal. Sadece yayın gri renkte idi. Yayını aç kapa yapınca veya 20 30 sn içinde düzeliyor. Minecraft'a girdiğim için mi yapıyor acaba sizce sistemsel bir sıkıntı mı, yoksa Discord'un sıkıntısı mı?

Yayın gri olmuyor hocam sadece çözünürlük çok düştüğü için gri gibi gözüküyor sanırsam. Ya internetiniz yetersizdir ya da sistem güçsüz olabilir yayın yapmak için.

Yayın gri olmuyor hocam sadece çözünürlük çok düştüğü için gri gibi gözüküyor sanırsam.
Bi an insan korkuyor sistemimde birşey var diye arkadaşlar korkuttu beni yok ekran kartı gg vs fln ama dediğiniz gibi snrm çözünürlük düştüğü için piksellesiyor ondan yayın gri oluyor ekran kartında sıkıntı olsa direk benim ekranımda gelir diye düşünüyorum

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı