Discord yayınında oyun kasıyor

susamlısucuk

Decapat
Discord'da arkadaşlarım izlemesi için yayın açtım. Screen 1 ekranı veriyorum arkadan Valorant oynayarak, fakat arkadaşlarım çok kastığını söylüyor. Bilgisayarımda kötü değil aslında. Sizce neden böyle oluyor?

Discord'da arkadaşlarım izlemesi için yayın açtım. Screen 1 ekranı veriyorum arkadan Valorant oynayarak, fakat arkadaşlarım çok kastığını söylüyor. Bilgisayarımda kötü değil aslında. Sizce neden böyle oluyor?
İnternet hızından kaynaklı.

Discord yayını ekran kartını kullanarak veriyor. Ekran kartın oyuna tam yetiyorsa discord yayınının donması normal. İnternet hızı da önemli bir etken.
Valorant işlemci odaklı bir oyun, sisteminin iyi olduğunu da söylediği için durumun ekran kartı ile bir alakası yok.

Arkadaşın ekran kartını tahmin ettiniz galiba?
Bak, oynadığı oyun Gta V, RDR2 gibi ekran kartı isteyen oyunlar olsaydı tamam, 12400f işlemci ile de hd graphics 520 kullanacağını sanmıyorum.

Bak, oynadığı oyun Gta V, RDR2 gibi ekran kartı isteyen oyunlar olsaydı tamam, 12400f işlemci ile de hd graphics 520 kullanacağını sanmıyorum.
Profiline bakmamıştım, konuda hiç bir detay yazmadığı için öyle bir cevap verdim. Profiline baktım şimdi, 6800xt kullanıyormuş. Konuda belirtse daha iyi olurdu sanki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı