Discord yazı fontu bozuk duruyor

Presuda

Hectopat
Daha fazla  
Selam. 2 gündür font ile alakalı bir problem yaşıyorum Discord'da. İnternette az buçuk gördüğüm çözümleri denedim. Bir sonuç olmadı. Yazılar sanki pikselli gibi ya da farklı bir font gibi duruyor. Bu sorun bir tek Discord'da var diğer uygulamalar sorunsuz. Yardımcı olabilir misiniz?
1680362730483.png

Dosya Ekleri

• 1680362670716.png
    1680362670716.png
    17,5 KB · Görüntüleme: 77
Discord'da yazı fontunun böyle olabildiğini düşünüyorum. Şahsen bende de hafif hafif font bozulmaları var. Belki bilgisayarındaki animasyon ayarlarıyla ilgili olabilir. Bir bak istersen.

Bir sıkıntı fark edemedim ben. Yakın zamanda yazı fontu değiştirilmişti. Belki gözünüz eskisine alıştığı için garip geliyordur size.

Discord'da yazı fontunun böyle olabildiğini düşünüyorum. Şahsen bende de hafif hafif font bozulmaları var. Belki bilgisayarındaki animasyon ayarlarıyla ilgili olabilir. Bir bak istersen.

Nasıl düzenleyebilirim yardımcı olabilir misin?
Sanırım uzak ayarı yapılı olduğu için bende biraz font tırtıklı ve renkler soluk duruyor. Fakat yıllardır böyle kullanıyorum bu sorun yeni başladı.

Ya göz alışkanlığı ile ya da Discord'un sorunu çözmesi ile düzeldi. Şu an böyle bir sorunum yok. Hiçbir ayar da değiştirmedim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı