megu Kilopat Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 614 Çözümler 4 14 Kasım 2022 #21 442449 dedi: Botun eğik çizgi komutunu desteklemesi gerekiyor sanırım. Arkadaşımda var oradan biliyorum. Ayrıca geliştirici rozetine sahip olmak gerekmiyor. @megu konu dışı olacak ama attığınız resimdeki anime karakterinin tam ismi nedir? Genişletmek için tıkla... Tam olarak anime karakteri değil. Kendisi yayıncı yani vtuber Hololive şirketine bağlı yayıncılardan birisi. Youtube üzerinde yapıyor. Adı: Gawr Gura Link: https://www.youtube.com/channel/UCoSrY_IQQVpmIRZ9Xf-y93g ahmet164632 dedi: .py altyapısını kullandığınızdan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Yok .py kullanmadım javascript kullandım.
442449 dedi: Botun eğik çizgi komutunu desteklemesi gerekiyor sanırım. Arkadaşımda var oradan biliyorum. Ayrıca geliştirici rozetine sahip olmak gerekmiyor. @megu konu dışı olacak ama attığınız resimdeki anime karakterinin tam ismi nedir? Genişletmek için tıkla... Tam olarak anime karakteri değil. Kendisi yayıncı yani vtuber Hololive şirketine bağlı yayıncılardan birisi. Youtube üzerinde yapıyor. Adı: Gawr Gura Link: https://www.youtube.com/channel/UCoSrY_IQQVpmIRZ9Xf-y93g ahmet164632 dedi: .py altyapısını kullandığınızdan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Yok .py kullanmadım javascript kullandım.
K kedmew Decapat Katılım 12 Kasım 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2022 #22 megu dedi: Eki Görüntüle 1572526 Ben 2 gün önce denedim. Bugün kontrol ettim gelmiş rozet. Benim kendi botum vardı. Zamanında kurcalayıp bir şeyler eklediğim. Onu aktif ettim 2 gün sonra verdi. Genişletmek için tıkla... Hala alamadım 3 gün oldu ve sorun varmış galiba çoğu kullanıcıda yer varsa beni de davet eder misinizi takımınıza?
megu dedi: Eki Görüntüle 1572526 Ben 2 gün önce denedim. Bugün kontrol ettim gelmiş rozet. Benim kendi botum vardı. Zamanında kurcalayıp bir şeyler eklediğim. Onu aktif ettim 2 gün sonra verdi. Genişletmek için tıkla... Hala alamadım 3 gün oldu ve sorun varmış galiba çoğu kullanıcıda yer varsa beni de davet eder misinizi takımınıza?
eedd Decapat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 164 Çözümler 1 16 Kasım 2022 #23 Bu olayı yapamayan herkes için söyleyeyim bir altyapı bulursunuz zaten glitchden olmasına dikkat edin tokeni koyup botu çalıştırın ve / ile olan komutu yazın bitti slash komutu sizde.
Bu olayı yapamayan herkes için söyleyeyim bir altyapı bulursunuz zaten glitchden olmasına dikkat edin tokeni koyup botu çalıştırın ve / ile olan komutu yazın bitti slash komutu sizde.
C Cstyleee Decapat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 122 Yer Earth 23 Kasım 2022 #24 You are not eligible for the active developer badge Yazıyor ne yapmalıyım