Discord yönetici olarak çalışmıyor

407204

Centipat
Sorun böyle garip. 2-3 defa appdata local vs her yerden silip tekrar indirdim ama olmuyor. Normal bir şekilde çalışıyor ama yönetici olarak çalıştır deyince hata veriyor. Tam anlayamadım da hatayı App.Asar da var 2-3 defa kontrol ettim.

hata.PNG

app.asar.PNG

Bir bilgisi olan?

senin discroddun dosyaları bozulmuş aynısı bendede olmuştu ben lk olarak silip yenidenk urdum yine olmadı sonra ben discordun kodlarıyla oynadım düzelttim ama vallaha şuan hatırlamıyom kodlarla ne yaptığımı yoksa söylerdim ama kodları ATOM adlı uygulama ile değiştirdim

Ee.

Senin discroddun dosyaları bozulmuş aynısı bende de olmuştu ben lk olarak silip yenidenk urdum yine olmadı sonra ben Discord'un kodlarıyla oynadım düzelttim ama vallaha şu an hatırlamıyom kodlarla ne yaptığımı yoksa söylerdim ama kodları atom adlı uygulama ile değiştirdim.

Biraz hatirlamaya çalışırsanız hocam iyi olur bir de atom ücretsizdir link yollar misiniz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı