Discord yüzünden dava yer miyim?

Internette olmaniz baskasina ozgurce kufur edebileceginiz anlamina gelmiyor. Ancak korkman iyidir, %99 dava acmayacaklardir icin rahat olsun ama birine rastlarsan 30-40 bin lirani alirlar.
Hocam ne yaptın 30-40 bin alacaklar. Milletvekilline hakaret davası 7-8 bin lira kesiyor.

Yemezsin yersende kazanman çok zor küfür ettiğin kisinin kim olduğu belli değilse anonimlerse kazanmaları çok zor

Mantıken doğru ancak sanal ismin arkasına saklanamazsın. Ortam sanal olsa da suç gerçektir.

Sanmıyorum.

O öyle değildi sanırım, daha çok “ortam sanal olabilir ama atattv44 gerçektir” gibime geldi.

Veriyor bariz dava paralı olunca CC yapan veletleri bile hemen buluyorlar artık.

Ahahahahah güldürmeyin beni. Konu hakkında bir fikriniz yok yazıyorsunuz. Kimse sizi Discord üzerinden dava edemez, daha doğrusu Discord'daki yazdıklarınızdan dolayı edemez. DM dışında sunucuda sövdüysen sıkıntı, hemen çıkman lazım o sunucudan hatta olduğun bütün sunuculardan. Çıkmadan önce bir şey yapamadıysa sonrasındada geliştirici değilse yapamaz. Hatta hesabı VPN'le açıp kullanıyorsanız hiçbir şey yapamaz hiçbir şekilde. Sıkıntı yok, hatta istersen dava edeceğiz diyenlere karşı “he edersiniz …(lar, lerim)” diyedr cevap verebilirsiniz. Bu arada CC credit Card anlamına geliyor.

Son düzenleme:

Bence yani mesela Discord dakiler anonim zaten sıkıntı olmaz mesela CC yapan adam belli ona bir şey yapmıyolar o beni şasırtıyor.

İnternette birine küfür etmemek daha anormal karşılanıyor artık maalesef. Dava falan olacağını sanmam.

Klasik Discord.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…