Discord'a en çok benzeyen alternatif nedir?

• Konuyu başlatan ezCAT
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 2.661
Discord'un fazla kapalı kalacağını sanmıyorum duyduğuma göre 120 milyona yakın kullanıcısı varmış böyle bir platformun geri açılması için Türkiye de çoğu avukat devreye giricektir.

Eğer sosyal tepki olmazsa açılmaz sosyal tepki önemli Roblox mesela herkes itiraz etti hala kapalı çoğunluk istemedi çünkü burada önemli olan insanların tepkisi Discord'un yasaklanma sebebi de bizim insanlar Twitter'da falan Discord kapatılsın diye tweet atanlar vardı ama son pişmanlık neye yarar kapatmak yasaklamak hiçbir zaman çözüm olmaz.

Eğer sosyal tepki olmazsa açılmaz sosyal tepki önemli Roblox mesela herkes itiraz etti hala kapalı çoğunluk istemedi çünkü burada önemli olan insanların tepkisi Discord'un yasaklanma sebebi de bizim insanlar Twitter'da falan Discord kapatılsın diye tweet atanlar vardı ama son pişmanlık neye yarar kapatmak yasaklamak hiçbir zaman çözüm olmaz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Roblox'a itiraz olarak sadece bunu gördüm diyeceğim de zaten Roblox'un kitlesi bu, bu oyunu oynayan Max 18 yaşında biri vardır oda canı sıkılınca giriyordur bu oyunu oynayan kitle Twitter kullanmayı bile bilmiyordur bence.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Roblox'a itiraz olarak sadece bunu gördüm diyeceğim de zaten Roblox'un kitlesi bu, bu oyunu oynayan Max 18 yaşında biri vardır oda canı sıkılınca giriyordur bu oyunu oynayan kitle Twitter kullanmayı bile bilmiyordur bence.

Maalesef ülkede cahil bir kesim var ne yasaklansa iyi olmuş oh olmuş bu insanlar var olduğu sürece böyle durumlar yaşanır ama Discord'un kapalı olucanı sanmiyorum ben açılır bence.

Alternatifi yok hocam. Hepsi abuk subuk uygulamalar. Arayüz ve kullanışlılık açısından tekeldi Discord. DNS, VPN vs. gibi alternatif yöntemlerle devam etmekten başka bir şey yok bana kalırsa.

Maalesef ülkede cahil bir kesim var ne yasaklansa iyi olmuş oh olmuş bu insanlar var olduğu sürece böyle durumlar yaşanır ama Discord'un kapalı olucanı sanmiyorum ben açılır bence.

Discord'un kapatılması sadece onların aktifligini durdurmustur. Bu yaptırım sadece Discord şirketini sarsmak için ise yarayacağını düşünüyorum ben. Çünkü Discord Türkiye de ve Rusya da bayağı popüler.

Belki Discord yaşanan üye kaybından insafa gelip IP log paylaşabilir.

Revolt diye bir uygulama görmüştüm ama hiç denemedim bakabilirsiniz.
Revolt denedik arkadaşlar ile berbat. Çalmıyor bile
Vpn'siz Discord'a giriş için GoodByeDPI programını kullanabilirsiniz, program hakkında bir konu açtım.

Konu

Programı indirip önce "2_any_country_dnsredir.bat" isimli dosyayı çalıştırıp deneyin. Eğer çalışmaz ise paylaştığım yöntemi yaparak tekrar deneyebilirsiniz.
Süperonline olmuyor sadece,TT ve uydunet vs çalışıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı