Download Microsoft .NET Framework 4 (Web Yükleyicisi) from Official Microsoft Download Center İnidirp sonucu bildirir misiniz?
Kendinizde bulunan sürümü kaldırıp, yükleyebilir misiniz?
Yanlış linki attım galiba uzun zamandır bu yazılı kullanmıyorum. Doğrusunu atacağım.
Discord'u silip yüklemeyi deneyelim mi?
1. bu uygulamaya indirip clean-up yapın ve bilgisayarı yeniden başlatın.
2. yeniden başlattıktan sonra aşağıdaki dosyaları indirin.
Bunlarda olmazsa maalesef .NET Framework hakkında daha fazla bilgi sahibi değilim ama yardım etmek istedim ve anlaşılan sonuç biraz daha karmaşık. Eğer yukarıda önerdiğim olmazsa.Download Microsoft .NET Framework 4 (Standalone Installer) from Official Microsoft Download Center
The Microsoft .NET Framework 4 redistributable package installs the .NET Framework runtime and associated files that are required to run and develop applications to target the .NET Framework 4.www.microsoft.com
Aşağıdaki linkten Discord public test Build indirebilirsin, normalinden pek farkı yok ayrıca ben de kullanıyorum, belki bu sürüm çalışabilir.
Merhaba, sorunu çözebildin mi?Maalesef dediklerinin aynısını yaptım fakat hala aynı hatayı veriyor. Discord public test Build'i indiriğimde aynı sorunu burada da veriyor yardımın için teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.