Discord'a girince sistemdeki sesler gidiyor

Mete Doru

Kilopat
Arkadaşlar merhaba 2 gün önce Galaxy Buds Pro 2 Bluetooth kulaklık aldım.
Kendi bilgisayarıma Bluetooth adaptör ile bağladım fakat şöyle bir sorun var Discord'a girince sistemde ki diğer sesler gidiyor Discord'u kapatınca sistemde ki diğer sesler geri geliyor bir türlü çözüm bulamadım var ise bir yardımınızı alırım teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Görev çubuğunun sağ tarafındaki ses simgesine sağ tıklayıp ses efektine girin, iletişim sekmesinde "window iletişim etkinliği algıladığında" başlığında "diğer tüm sesleri kapat" seçeneğinin seçili olmadığına emin olun.

Zaten seçili değilse, muhtemelen discord kulaklığınızı algılayıp aktif ediyor ancak windows otomatik seçmiyordur. Bu durumda kulaklığı bağladıktan sonra ses simgesine sol tıklayıp manuel olarak seçim yapın.

Görev çubuğunun sağ tarafındaki ses simgesine sağ tıklayıp ses efektine girin, iletişim sekmesinde "window iletişim etkinliği algıladığında" başlığında "diğer tüm sesleri kapat" seçeneğinin seçili olmadığına emin olun.

Zaten seçili değilse, muhtemelen Discord kulaklığınızı algılayıp aktif ediyor ancak Windows otomatik seçmiyordur. Bu durumda kulaklığı bağladıktan sonra ses simgesine sol tıklayıp manuel olarak seçim yapın.

Dediklerinizi yaptım iletişim bölümünde hiçbir şey yapmayı işaretledim fakat durum yine aynı ses simgesine sol tıklayıp manuel olarak neyi seçmeliyim?

Dediklerinizi yaptım iletişim bölümünde hiçbir şey yapmayı işaretledim fakat durum yine aynı ses simgesine sol tıklayıp manuel olarak neyi seçmeliyim?
Kulaklığı bağladığınızda resimdeki gibi seçenekler olacaktır, kulaklığınız otomatik olarak seçilmemiş olabilir.

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    42,1 KB · Görüntüleme: 59

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı