Discord'a nasıl girilir?

İşletim sistemi
Android
GoodbyeDPI güvenli mi? Bazıları trojan yuvası olduğunu söylüyor da.
Goodbye dpi benim bildiğim kadarıyla açık kaynak kodlu bir yazılım ki bu çok bariz bir şey çünkü metin belgesi ile istediğiniz şekilde ayarları değiştirebiliyorsunuz açık kaynak kodlu yazılımlara vürüs sokmak kolay olabilir ama piyasada en güvenebileceğiniz yazılımlar açık kaynak kodlu yazılımlardır.

Intra veya ByeDPI kullan. ByeDPI için ayarlarından DNS yerine VPN seçersin. Intra'nın kullanımı daha kolay.
nerden indirebiliyoruz

Hocam çok teşekkür ederim fakat burada da vpn kullanılmış sanırım.

Intra Google Play üzerinde mevcut. ByeDPI'ı GitHub'dan indiriyorsun.

Intra'da özel DNS ekleyebiliyorsun. Ben Mullvad'ın reklam engelleyici DNS'ini ekledim. Buyur: https://base.dns.mullvad.net/dns-query

Okuduysan VPN'nin yerel olduğunu söyledim. IP değiştirmiyorsun, başka sunucuya bağlanmıyorsun, kendi IP adresini kullanıyorsun yine. Rootsuz VPN oluşturmaktan başka çare yok.

İnternet sağlayıcınız izin veriyorsa DNS değiştirip kullanabilirsiniz örneğin Türk Telekom vermiyor ancak TurkNet veriyor ben TurkNet kullanıcısıyım ve ayarlardan DNS değiştirip kullanıyorum

GoodbyeDPI en iyisi bence hiç yavaşlatmaz interneti.

Okuduysan VPN'nin yerel olduğunu söyledim. IP değiştirmiyorsun, başka sunucuya bağlanmıyorsun, kendi IP adresini kullanıyorsun yine. Rootsuz VPN oluşturmaktan başka çare yok.
Hocam sizin rehberde bahsettiğin powertunnel adlı uygulamanın ayarlarında yerel vekil sunucu IP adresi denmiş bu bizim bağlanacağımız adres değil değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…